Запишіться на безкоштовну психологічну консультацію до Лідії Діброви



Лідія Діброва – досвідчена психотерапевтка, психологиня, тренерка та медіаторка. У роботі найчастіше використовує підходи та принципи кататимно-імагінативної психотерапії (символдрама).

З Лідою ми активно співпрацювали в Білозерці до повномасштабного вторгнення, пізніше відновили зустрічі жіночого клубу #ЩасливаЯ в дистанційному форматі. Зараз Лідія фізично знаходиться у Вінниці та працює в дружній ГО «Вісь», але має можливість дистанційно консультувати постраждалих від війни з рідної Білозерщини. З задоволенням допомагає дітям та підліткам.

Якщо ви відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії, не можете знайти енергію для життя чи потерпаєте від постійних конфліктних ситуацій – залиште заявку до нашої психологині Лідії Діброви. Спеціалістка зв’яжеться з вами якомога швидше, знайде зручний для вас час та підбере ефективні підходи роботи.

Психологічні консультації з Лідією допоможуть вам:
Побудувати здорові стосунки з близькими людьми
Навчитися відстоювати свої кордони
Знайти внутрішню гармонію і позбутися постійної тривоги
Прийняти себе та набути здорової самооцінки
Відновити сили та знайти джерело енергії
Знайти себе і визначити подальший шлях
Перемогти прокрастинацію та підняти якість життя
Розширити уявлення про себе, про оточуючих та про світ навколо.

Ми розуміємо, як важко буває відкритися сторонній людині, наважитись на роботу з психологом, тому зручний дистанційний формат консультування може стати можливістю для вашого спокою. Будь-яка розмова і листування залишаться тільки між вами та спеціалісткою. Лідія Діброва щиро хоче допомогти вам упоратись і пережити важку ситуацію.

Щоб отримати дистанційну психологічну консультацію від ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»:
Зателефонуйте за номером: +38(066) 999-01-42
Зареєструйтесь через гугл-форму: https://forms.gle/oimqyKbZGKyZhBAm9

Ініціативу «Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців» впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за сприянням Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Дописати коментар

0 Коментарі