У Білозерській громаді відремонтують ще одне укриття


У листопаді минулого року ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” спільно з Білозерською селищною військовою адміністрацією та Управлінням освіти, молоді, культури та спорту Білозерської селищної ради розробили та подали на конкурс спільний проєкт для ремонту укриття в одному з населених пунктів Білозерської громади. Із 194 заявок від ініціативних груп з Миколаївської та Херсонської областей фінансування отримали лише 27.

Наш проєкт увійшов до числа переможців і отримав 10 000 доларів від ГО “Південна стратегія розвитку”, яка спільно з DanChurchAid реалізує Конкурс грантів груп взаємодопомоги за фінансової підтримки Ukrainian Humanitarian Fund.

“Для нас важливо, щоб у кожному населеному пункті нашої громади були комфортні укриття, які могли б забезпечувати як фізичний захист населення, так і доступ людей до різних послуг. Тому, з нашими постійними партнерами ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” ми шукаємо кошти зовнішніх партнерів на ремонт укриттів у нашій громаді. Обов’язково даємо своє співфінансування. У цьому проєкті це буде 100 тисяч гривень на оплату праці будівельних робіт та на придбання додаткових будівельних матеріалів, які ми не змогли включити в кошторис проєкту”, - говорить Олексій Журавленко, заступник начальника Білозерської СВА.

“Ми говоримо про село в зоні активних бойових дій, тут укриття - це базова потреба людей. Також наявність відносно безпечного місця в селі дозволить громадським організаціям, волонтерам та мобільним бригадам надавати соціальні, психологічні, юридичні та медичні послуги населенню. Хочеться, щоб ці укриття були комфортними, з якісним освітленням та сучасним ремонтом. Вже після першого кроку - ремонту приміщення почнемо працювати над його обладнанням, забезпеченням меблями та технікою”, - ділиться Катерина Оксенюк, керівниця проєктів ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”.

 

Проєкт підтриманий ГО “Південна стратегія розвитку” у партнерстві з спільним офісом DanChurchAid та Norwegian Church Aid в Україні за фінансової підтримки Ukraine Humanitarian Fund.


Дописати коментар

0 Коментарі