🩺Команда БЦРР повторювала, як надавати домедичну допомогу


Працівниці та волонтерки гуманітарного штабу ГО "Білозерський центр регіонального розвитку"  згадувала, як надавати домедичну допомогу під час онлайн тренінгу. Тренінг провела Асрієва Тамілла, сімейна лікарка, лікарка з медицини невідкладних станів та харизматична тренерка.


До програми тренінгу увійшли: 

🔹Універсальний алгоритм допомоги на домедичному етапі

🔹Серцево-легенева реанімація 

🔹Методи забезпечення прохідності дихальних шляхів

🔹Проведення реанімаційних заходів у дітей

🔹Перша допомога при вдавленні. 

🔹Судоми та епілептичний напад. 

🔹Травми та особливості надання допомоги травмованому постраждалому

🔹Критична кровотеча та методи зупинки.


🗨️“Ми вже проходили офлайн тренінг з домедичної допомоги в вересні минулого року. Тоді в нас було багато практичних вправ. Цього разу онлайн-формат був більш теоретичним, але від цього не менш змістовним. Дуже сподобалось, що були тестування, які допомагали перевірити чи все правильно зрозуміла під час навчання. Сподіваюсь, що ці знання нам не доведеться використовувати в екстрених ситуаціях, але готовими треба бути до всього”, - ділиться враженнями Людмила Погрібна.


🗨️”Білозерка під щільними обстрілами, але ми продовжуємо працювати - надаємо гуманітарну допомогу, юристка та психологиня консультують місцевих жителів. Наша присутність тут просто необхідна. Важливо бути готовими до будь-яких ситуацій. І цей тренінг ще один маленький крок у цьому напрямку”, - говорить Катерина Оксенюк. 


🟦Діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”  підтримується ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Дописати коментар

0 Коментарі