УВАГА! Навчання з нових медіа для депутатів для працівників сільських рад Білозерщини


Запрошуємо представників сільської ради  та депутатів взяти участь у дводенному тренінгу "Нові медіа у діяльності сільських рад та депутатів", який відбудеться 15-16 грудня на базі комп"ютерного центру Білозерської районної бібліотеки. Тренінг буде проводити експерт з нових медіа Юрій Антощук.


Під час тренігу учасники здобудуть знання про БЕЗКОШТОВНІ інструменти, які допоможуть сільській раді в інформуванні громади та оприлюдненні суспільно важливої інформації, та навчаться створювати та просувати публічні сторінки установ та організацій в соціальних мережах, створювати блоги (безкоштовний веб-сайт) тощо.

Кількість учасників тренінгу обмежена і 15 осіб буде відібрано за результатами розгляду заявок. Відібрані учасники отримають електронного листа з програмою. Організатори забезпечують учасників харчуванням та роздатковими матеріалами. Витрати на проїзд не компенсуються.

Для участі необхідно до 11 грудня заповнити заявку в режимі онлайн за цим посиланням: https://goo.gl/Ia4t7E 

Тренінг проходитиме в рамках проекту "Бюджет сільської ради - відкритий для громади", який реалізує Білозерський МЦРР в рамках проекту “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”, що адмініструється ГО Центр “Жіночі перспективи” спільно з БО “Фонд громади міста Херсона “Захист” за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Дописати коментар

0 Коментарі