Пропозиції білозерців до бюджету селищної ради на 2018 рік офіційно надіслані голові





ЗВЕРНЕННЯ  
ДО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЦАРЮЧЕНКА О.В.
ПРО ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ДО БЮДЖЕТУ БІЛОЗЕРСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НА 2018 РІК


Громадською організацією «Білозерський центр регіонального розвитку» в рамках акції «Впливай на бюджет твоєї громади!» було зібрано 92 пропозиції мешканців Білозерки до бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік. 
В тому числі, 
- 88 пропозицій було отримано в ході проведення вуличної акції 19 вересня 2017 року в смт.Білозерка; 
- 4 пропозиції було отримано в режимі «он-лайн» на сайті організації.

Після аналізу пропозицій на предмет повноважень селищної влади, всі пропозиції, які відповідають такому критерію, було систематизовано та об’єднано в такі пропозиції 

по смт.Білозерка

1. Провести ремонт доріг (капітальний або ямковий) по вул. Вдовиченка, Свободи, Фестивальна, Пушкіна, Херсонська, Комкова, Молодіжна, 30 років Перемоги, Поштова, Степова, Д.Яворницького, Набережна, Михайлевського, Вінницька, Свердлова, Шевченка, Ценковського, пров. Харченка, Військовий, Торговий,Трояндовий, Станіславське шосе. 

2. Встановити дорожні знаки по пров .Трояндовий, вул.Михайлевського та Свободи.

3. Встановити світлофор на перетині вул. Свободи та пров. Торгівельний.

4. Зробити вуличне освітлення по вул.Херсонська, Харченка, Поштова, Станіславське шосе.

5. Забезпечити вивезення сміття (прибирання вулиць, облаштування паркової зони) по вул. Гагаріна, Пушкіна, Станіславське шосе, Калініна, Свободи, Садова.

6. Облаштування дитячих майданчиків по вул.Поштова, Ценковського, Станіславське шосе.

7. Встановлення сміттєвих баків по вул.Станіславське шосе, І.Франка.

8. Облаштування місць для сімейного відпочинку по вул.Європейська, Молодіжна.

9. Встановлення люків по вул.Херсонська.

10. Наведення ладу на сміттєзвалищі та кладовищі.

Зважаючи на вищевказане, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», просимо розглянути вказані пропозиції мешканців Білозерки та врахувати їх при підготовці проекту бюджету Білозерської селищної ради на 2018 рік.

Звертаємо Вашу увагу, що консультації з громадськістю під час підготовки та ухвалення бюджету селища є важливим індикатором відкритості та прозорості політичного процесу на місцевому рівні, відповідно селищна рада повинна застосовувати для цього усі можливі канали участі громадян.



* * *
Акція «Впливай на бюджет своєї громади!» проводиться учасниками Громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» одночасно в різних регіонах України. Місією партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» є створення умов для ефективного формування та використання місцевих бюджетів в інтересах громад шляхом підвищення доброчесності, прозорості бюджетного процесу та забезпечення участі громадян у ньому. Наразі до складу партнерства входять 39 громадських організацій та ЗМІ з 17 областей України. Більш детально про діяльність партнерства можна дізнатись на сайті http://probudget.org.ua

Дописати коментар

0 Коментарі