Посадових осіб Музиківської ОТГ навчили заповнювати е-декларації


Що робити, аби недопустити настання адміністративної, а тим більше кримінальної відповідальності при заповненні щорічної декларації посадовцям Музиківської ОТГ роз’яснив юрист Білозерського Офісу Мережі правового розвитку при ГО ”Білозерський центр регіонального розвитку“ В’ячеслав Лях.



30 січня для представників сел Музиківка та Східне відбувся правовий семінар. Юрист розповів, що таке електронний ключ, як його отримати. Також детально роз’яснив про тонкощі заповнення всіх розділів електронної декларації: починаючи з того, хто повинен заповнювати та в які строки. Багато питань виникло щодо внесення змін до декларації.



Так, суб’єкт декларування має право за власною ініціативою подати виправлену декларацію упродовж семи днів після дня подання первинної декларації.  Виправлена версія подається шляхом створення та подання виправленого документа у Реєстрі. Слід також зазначити, що після заповнення усіх необхідних полів форми документа суб'єкт декларування підписує документ накладанням на нього власного цифрового підпису.

Семінар відбувся в рамках проекту “Посилення правових можливостей об’єднаних громад” за фінансової підтримки Міжнародного фонду "Відродження".

Дописати коментар

0 Коментарі