Перерви в Білозерському науковому ліцеї відтепер проходять цікаво


Останній місяць літа в Білозерському науковому ліцеї ім.О.Я.Печерського кипіла робота. Особливо до навчального року готувалися педагоги та батьки учнів молодших класів. Із завзяттям вони облаштовували в коридорі зону для відпочинку дітей під час перерв. 


Адже під час перерви задля безпеки школярі молодших класів не можуть виходити на двір, тому проводять увесь час в приміщенні, в коридорах. Під час перерви діти безцільно бігають, штохаються. Тому активні батьки Елла Петренко та Катерина Оксенюк разом з педагогами Діаною Щербиною та Надією Рачкіндою ініціювали проект «Цікава перерва», який отримав фінансування від програми «Активні громадяни» Британської Ради в Україні. За ці кошти в коридорі облаштували місця для проведення настільних ігор та малювання – виготовили столики-трансформери, стільчики, книжкові полиці. 


Цю ініціативу також підтримала селищна рада та місцеві підприємці. За бюджетні кошти були придбані настільні ігри для дітей, а завдяки підтримці Дятел Антоніни – фарба. А небайдужі батьки Гусев Олександр, Нечай Алла, Дендеренко Катерина, Петрук Світлана, Рачкінда Ольга, Єременко Тетяна, Войнова Олена, Врублевська Наталя, Діброва Ганна, Жадан Наталя, Жосан Наталя, Зінов'єва Ганна, Кальніченко Ганна та Філатова Наталя зібралися разом та напередодні Дня знань розмалювали стіни та підлогу коридору схемами для рухливих ігор, щоб діти могли трохи розім’ятися після уроку. 

Отак усі разом ми зробили яскравий простір для відпочинку наших дітей! 

Елла Петренко

Дописати коментар

0 Коментарі