Обговорення питань співпраці з представниками Станіславської ОТГ




Захист прав жінок та дітей, які опинились в тяжких життєвих обставинах, їх соціальний
супровід, є одним з пріоритетних завдань ГО «Білозерський центр регіонального розвитку».

19 лютого 2019 року у приміщенні Станіславської сільської ради відбувся круглий стіл партнерів проекту “Посилення правових можливостей об’єднаних громад у захисті прав жінок та дітей“. Для обговорення питань співпраці та координації дій зібралися фахівці громадської організації, Білозерського бюро правової допомоги та працівники сільської ради.

“В ході проекту будуть максимально охоплені усі надавачі правової та соціальної допомоги, буде налагоджено між ними співпрацю задля координації дій та відпрацювання механізму перенаправлення клієнтів“, – зазначила керівниця проекту Наталя Юшко. Юрист Білозерського офісу Мережі правового розвитку В’ячеслав Лях більш детально наголосив на важливості швидкого реагування на випадки домашнього насильства в сім’ї та в разі виникнення такої ситуації розповів, куди і в якій формі звертатися за допомогою. Психолог проекту Лідія Діброва ознайомила присутніх з новою послугою, яка буде доступною для потерпілих від домашнього насильства. В рамках даного проекту будуть організовані індивідуальні та групові консультації для цієї категорії. Ця тема викликала жваве обговорення. Фахівці громадської організації зібрали побажання соціальних працівників та педагогів щодо тематики просвітницьких заходів, які будуть проведені для учнів Станіславської та Широкобалківської шкіл.

Фахівець Білозерського бюро БПД Наталя Нечай запропонувала ідею проведення спільних заходів в рамках інформаційної кампанії щодо можливостей захисту незахищених категорій населення та по перенаправленню клієнтів.


Дякуємо за активну роботу та пропозиції соціальній працівниці Широкобалківського ЗПЗСО Загорняк Анні, інспектору з питань охорони правопорядку Марцафей Юрію, інспекторам з питань соц.захисту Сунденко Наталії та Васютинській Віті, фахівцю соціальної роботи Стасюк Тетяні, спеціалісту з питань захисту прав дитини Кравченко Галині, виконувачу обов’язків старости села Широка Балка Самойленко Івану

За співпрацю та проведення заходу дякуємо голові Станіславської ОТГ Володимиру Желуденко.


Захід відбувся за фінансової підтримки Міжнародного фонду “Відродження“.

Дописати коментар

0 Коментарі