Прийом заявок на конкурс "ЕКОШКОЛА" продовжено до 12 травня 2019 року

Оргкомітет конкурсу "ЕКОШКОЛА" повідомляє про продовження терміну прийому заявок на участь у конкурсі до 12 травня 2019 року.

Нагадаємо, що конкурс «Екошкола-2019» серед закладів освіти та мистецької школи Білозерської ОТГ стартував 1 лютого 2019 року. Конкурс проводиться ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» спільно з відділом освіти, молоді та спорту Білозерської селищної ради в рамках проекту «Впровадження роздільного збору сміття в 5 навчальних закладах Білозерської ОТГ» в рамках конкурсу малих грантів для випускників Інституту лідерства та управління Українського католицького університету у рамках проекту, що фінансується фондом Чарльза Стюарта Мотта.

Для участі у конкурсі заклад має подати заявку, що включає: 
  • анкету учасника (Додаток 1); 
  • мотиваційне відео на тему «Чому моя школа ЕКО» у розширенні .mp4 хронометражем не більше 3 хвилин (РОЗМІР ФАЙЛУ НЕ ПОВИНЕН ПЕРЕВИЩУВАТИ 20 Мб); 
  • письмовий дозвіл розміщувати інформацію про заклад на сайті ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» та партнерських ресурсах. Такий дозвіл (Додаток 2) має бути складений на офіційному бланку закладу та підписаний уповноваженою особою (керівником). 
Заявка на участь у Конкурсі, що включає всі перераховані вище документи та відеоматеріал, мають бути надісланими електронною поштою на адресу bilozerka.center@gmail.com (відео через файлообмінник Google Drive) до 23:59 12 травня 2019 року. У темі листа необхідно вказати «Екошкола 2019».

Заявка вважається прийнятою лише після отримання офіційного листа від організатора конкурсу на електронну скриньку заявника про реєстрацію заявки та присвоєння їй реєстраційного номера.


У разі, якщо заклад не отримав відповіді щодо результатів прийняття заявки протягом трьох робочих днів, необхідно звертатися до відповідальної особи Організатора Елли Петренко за телефоном 05547 33768 або e-mail: bilozerka.center@gmail.com.

Більше інформації про конкурс шукайте в оголошенні: https://pravo-bilozerka.blogspot.com/2019/02/2019.html

Дописати коментар

0 Коментарі