Прийом проектів на конкурс учнівських ініціатив продовжено до 12 травня 2019 року


Оргкомітет конкурсу учнівських ініціатив повідомляє про продовження терміну прийому заявок на участь у конкурсі до 12 травня 2019 року.

Нагадаємо, що 5 квітня 2019 року стартував конкурс учнівських ініціатив для школярів навчальних закладів та мистецької школи Білозерської селищної ради. 

Конкурс учнівських ініціатив проводиться ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради в рамках проекту «Впровадження роздільного збору сміття в 5 навчальних закладах Білозерської ОТГ» в рамках конкурсу малих грантів для випускників Інституту лідерства та управління Українського католицького університету у рамках проекту, що фінансується фондом Чарльза Стюарта Мотта

До участі у конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів повної загальної середньої освіти та мистецької школи Білозерської ОТГ. 

Для участі у конкурсі здобувач освіти має подати проект учнівської ініціативи, оформлений за відповідною формою (додаток 1). Один здобувач освіти може подати необмежену кількість проектів учнівської ініціативи. 

Проект учнівської ініціативи має бути надісланий електронною поштою на адресу bilozerka.center@gmail.com до 23:59 12 травня 2019 року. У темі листа необхідно вказати «Конкурс учнівських ініціатив 2019». 

За результатами оцінювання буде визначено п'ять проектів-переможців, кожен з яких отримає фінансування на його реалізацію у розмірі 5000 гривень. Усі учасники конкурсу отримають від організаторів конкурсу брендовану продукцію (екосумки, кепки, чашки). 

Фінансування проектів-переможців буде здійснюватися за рахунок ресурсів, залучених у якості добровільних пожертв від підприємців та громадян. 

Кошти, отримані навчальним закладом здобувача освіти за здачу сортованого сміття на переробку, будуть враховані у якості власного внеску і цю суму необхідно зазначити у стовпчику «Власні кошти/волонтерська праця» в таблиці «Бюджет проекту учнівської ініціативи».

Більше інформації про конкурс шукайте в оголошенні: https://pravo-bilozerka.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

Дописати коментар

0 Коментарі