Жінки Білозерської ОТГ запропонують владі шляхи вирішення спільних проблем



Шукаємо активних жінок віком від 18 років, які проживають на території Білозерської ОТГ (Білозерка, Надеждівка, Томина Балка, Новодмитрівка, Розлив, Черешеньки, Зоря) та хочуть змінити життя у своїх громадах на краще. 

Як саме? 

Під час онлайн-зустрічі з експертом-фасилітатором Євгеном Гладким учасниці разом будуть аналізувати проблемні місця в громаді та напрацьовувати шляхи їх вирішення. 

Участь жінок передбачає роботу в декілька етапів: 
  • 12 травня о 18.30 відбудеться онлайн-зустріч з експертом і триватиме близько 1 години. Під час зустрічі учасниці разом будуть аналізувати проблемні місця в громаді та напрацьовувати шляхи їх вирішення.
  • Впродовж тижня учасниці запитають думку у своїх 5 жінок-знайомих, сусідок, подруг згідно розробленої анкети.
  • 19 травня о 18.30 під час другої онлайн-зустрічі учасниці презентують та обговорять результати опитування. Зустріч триватиме орієнтовно 1 годину.
  • Учасниці (за бажанням) разом із представниками ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» презентують та обговорять напрацьовані пропозиції з місцевою владою - селищним головою, депутатами Білозерської ОТГ (дата та час буде повідомлена відібраним учасницям пізніше).
Якщо вас зацікавила наша пропозиція і ви вмотивовані змінити нашу громаду на краще, то зверніть увагу, що для участі вам потрібно буде:
  1. Мати встановлену програму Zoom на своєму смартфоні/комп’ютері/ноутбуці/планшеті або бути готовою її встановити (установка програми займає 2 хвилини та не займе багато місця на вашому гаджеті)
  2. Мати доступ до стійкого сигналу інтернет.
  3. Бути готовою взяти участь щонайменше у двох онлайн-зустрічах 12 та 19 травня. 
Організатори заходу забезпечать учасниць необхідною інформацією та інструкцією щодо встановлення та користування програмою Zoom, а також гарантують приємні сюрпризи :)

Зареєструватися для участі у циклі онлайн-зустрічей можна до 10 травня за цим посиланням: https://forms.gle/s6p4ZnhkeXidPLCn8

Захід відбудеться в рамках проекту «Створення можливостей для соціальної згуртованості», що реалізується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансування Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

Дописати коментар

0 Коментарі