ІІ раунд Молодіжних Quiz-битв на знання ІТ вже має свої переможців



У Білозерці пройшов ІІ раунд Молодіжних Quiz-битв на знання ІТ серед старшокласників шкіл Білозерської громади.

16 жовтня учні та учениці 9-11 класів Надеждівської, Томинобалківської та Велетенської шкіл змагалися за першість у другому раунді Quiz- битви на знання ІТ.  Суперництво було гарячим. Турнірна таблиця змінювалася в неочікуваному напрямку.)))  І дівчата, і хлопці були однаково сильними гравцями. Ніхто не хотів поступатись перемогою. І тільки секунди вирішували долю учасників батлу.)))

Тож, переможцями другого раунду Молодіжних Quiz-битв на знання ІТ стали:

І місце- Анастасія Чухрай, учениця 9-го класу велетенського ЗПЗСО

ІІ місце – Данило Луценко, учень 9-го класу Томинобалківського ЗПЗСО

ІІІ місце – Тамара Марко, учениця 9-го класу Томинобалківського ЗПЗСО.



Нагадуємо, що переможці першого та другого раунду молодіжних Quiz-битв на знання ІТ зустрінуться 23 жовтня на фінальному батлі та змагатимуться за першість та цінні призи – фітнес годинники.

Довідково. ІІ раунд молодіжного Quiz-батлу відбувся в рамках онлайн-події «Молодіжні Quiz-битви на знання ІТ», що проводиться громадською організацією "Білозерський центр регіонального розвитку" спільно з Управлінням освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради у межах ініціативи Meet and Code, що фінансується SAP та Федеральним міністерством внутрішніх справ Німечиини. В Україні Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH.

Дописати коментар

0 Коментарі