150 родин з Музиківської громади отримали продуктові набори

 

Цього тижня команда ГО “Білозерського центру регіонального розвитку” та волонтерів-медійників Херсон Плюс працювала над тим, щоб забезпечити доставку продуктів харчування 150 родинам у всіх населених пунктах Музиківської громади - Музиківці, Східному, Загорянівці (Шкуринівці), Висунцях та Мірошниківці.

Надання благодійної допомоги жителям громади, які опинилися у скрутному становищі, стало можливим у рамках проєкту “Підтримати, щоб вижити!”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

До складу продуктового набору входять базові продукти харчування - борошно, макарони, хліб, крупа, олія та ін. Можливо, для когось це зовсім незначна допомога, але для більшості - це суттєва підтримка. Також важливими є увага і турбота, які відчули родини з дітьми та люди похилого віку.

Хочемо поділитися з Вами словами, які почули від людей, які вже майже п’ять місяців перебувають в окупації, але не втрачають надії. Закликаємо не забувати про Херсонщину, долучатися до волонтерських рухів та допомагати один одному.
Дякую за такий чудовий набір продуктів! Вірю, що ваші добрі справи не залишаться непоміченими і Ваше добро повернеться до вас сторицею, - Катерина, с.Музиківка, одинока мати.
Було дуже неочікувано отримати набір продуктів. Магазини в селі працюють, але ціни значно вищі за довоєнні. Роботу я втратив ще 4 місяці тому, наша родина виживає як може. Зараз ми без роботи, але з вірою в те, що все буде добре. А Ваша допомога лише підсилює цю віру! - Дмитро, житель с.Музиківка, родина з дітьми.


Дякую, що не забуваєте про сім’ї з дітьми… В мене їх двоє, та ні на які допомоги від фондів та держави я претендувати не можу. Тому ваша допомога є вкрай важливою для моєї родини, - Тетяна, жителька с.Музиківка, родина з дітьми.
Щиро дякуємо вам за турботу, чуйність та небайдужість до нашої нелегкої долі… Враховуючи захмарні ціни на продукти, така допомога стала для нас вкрай важливою, - Олена, жителька с.Музиківка, багатодітна родина.
Велике спасибі волонтерам, які надали допомогу нашому маленькому селу. Ми маленькі, але діточок у нас багато. Є і по четверо дітей, і по троє, де найменшій пів року, і родина з трирічними близнюками. Є молода жінка, яка виховує двох дітей своєї сестри. Всі вони не змогли поїхати і зараз тут. Всі ми низько вклоняємось Вам за допомогу! - Наталя, жителька с. Висунці.
Я не очікувала на пакет і дуже вдячна. Пенсію ми з чоловіком отримували через пошту, то чули, що вже її не буде. Переживаємо, як житимемо далі. Мені - 85 років, чоловіку - 91. Відчуваємо велику підтримку рідних - і тих, хто поїхав, і тих, хто залишився. Тепер радіємо підтримці волонтерів, - Ганна, жителька с.Музиківка, пенсіонерка.


В свою чергу команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” дякує всім, хто долучився до організації процесу розподілу та доставки благодійної допомоги до сіл Музиківської громади. Дякуємо за Вашу не завжди вдячну і дуже ризиковану працю!


Також нагадуємо, що в рамках проєкту триває прийом заявок на ліки та засоби особистої гігієни від людей з інвалідністю та хронічними хворобами. Подати запит можна через гугл форму за цим посиланням: https://forms.gle/EkDoV1fbrcQthuVS6

Впевнені, що гуртом ми справимося з труднощами!

З вірою в Перемогу та ЗСУ робимо свою справу!


Проєкт "Підтримати, щоб вижити!" впроваджує громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у співпраці з громадською організацією “Екомолодь Херсонщини” та командою волонтерів-медійників Херсон Плюс за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Дописати коментар

0 Коментарі