Про гроші і не тільки - від тренерки клубу #ЩасливаЯ Інни Корміленко


Під час зустрічі у жіночому клубі #ЩасливаЯ учасниці говорили про гроші, приваблювали їх, візуалізували себе нову та фінансово незалежну.

Нижче пропонуємо вам коротке резюме зустрічі від нашої тренерки та профорієнтаторки Корміленко Інни. Читайте, надихайтесь та приєднуйтесь до наших зустрічей!

"Напередодні зустрічі у жіночому колі на тему "В тебе є все, щоб заробляти", готуючись, я опублікувала пост, що відчула, дивлячись у кавовий візерунок.

Бачила у каві дерево, яке було наполовину з голими гілками, а наполовину - вкрите густим шаром листя.

Це ніби ВІД чого і ДО чого маємо прийти. Від порожнечі до насиченості.

Багато метафор та порівнянь, на зустрічі, було саме про дерево, про коріння, про життя з паростку, про розвиток.

В мене залишилося дивне почуття, наче утворилася маленька кулька ідеї. Наситилась планом. Потрапила у сприятливі безпечні умови нашого жіночого кола. І почала розкручуватися як загальна спіраль розвитку. Почала зростати.
Пройде зовсім трохи часу і будуть помітні плоди процвітання. Бо ж процес запущений, і буде тільки набирати сили.

Бо психіка, вона така - її не можна торкнутися або побачити, але вона є, вона працює і від того, як це відбувається, залежить якість нашого життя.

Цікавим досвідом для присутніх стала практика "Енергія грошей". Виявилося, що у кожної, вона своя особлива та неповторна, цікава, інколи лякаюча, але від того не менш приваблива й інтригуюча. Це знайомство з самим собою. З однією зі сторін себе. А ми - багатогранні та неосяжні.

Такі практики вчать бути з собою у контакті. А це значить - вийти на власні безмежні та потужні внутрішні сили!

Частина нас постійно хоче реалізації амбіцій, хоче творити, хоче впливу, визнання.

В той же час, інша частина - альтруїст. Вона прагне самотності, духовності, глибини, творчості.

Цілісність своїх частин, їх об'єднання, їх союз - вивільняє колосальну енергію добробуту та процвітання. Це тандем чоловічого та жіночого зачатків в нас. Це народження нового!

Зустріч була душевна, наче сім'я зібралася удома після тривалої розлуки...

За короткий час вдалося визначитися з тим, де ми зараз і які відносини з грошима маємо.
Визначилися чого прагнути. Побачили власні орієнтири. Проклали вектор свого шляху грошового росту. Мали змогу сформувати дії та кроки. Побачили та відчули блоки та перешкоди, обмеження та бар'єри, з якими варто працювати.

За життя кожен з нас отримує масив негативних переконань навколо грошей. Це ніби якорі, які тримають! Вони "зачепилися" у нашій підсвідомості, формуючи нашу поведінку.
Попрацювали над цим: хтось легко і швидко, а комусь довелося "попотіти" аби змінити внутрішнє направлення, перепрошити внутрішній компас - це непросто, але цікаво і ефективно, адже тримаємо курс - до грошей!
Кожна мала змогу отримати свою нову фінансову стратегію!

Наші горизонти у доходах вже видно! Крокуємо туди - до душевного спокою, добробуту та процвітання!”

Дописати коментар

0 Коментарі