В жіночому клубі #ЩасливаЯ учасниці отримали поради від сімейної лікарки Олени Литвиненко



🥳
В п’ятницю в нас відбулася перша онлайн зустріч на тему, як потурбуватись про здоров'я в умовах тривалого стресу.

Сімейна лікарка Литвиненко Олена донесла ідею важливості піклування про своє тіло, особливо у воєнний час. На скільки важливо слідкувати не лише за новинами, а й за здоров'ям своїм та близьких. Учасниці дізнались, як позначається тривалий стрес на фізіологічному стані організму.

Олена Олександрівна відзначила важливість підтримки зв'язку та вчасного звернення до сімейного лікаря задля попередження значних погіршень здоров'я.
Учасниці питали в експертки про особливості надання медичних послуг у воєнний час, як можна відновити залишені в окупації медичні документи, чи варто заключати декларацію з іншим сімейним лікарем, якщо ви вимушено покинули своє місце проживання.

Лікарка радо поділилась власними лайфхаками боротьби зі стресом, серед яких учасницям найбільше сподобалось заняття з йоги.

За коротку зустріч в учасниць залишилося купа питань, тому обов’язково ще запросимо пані Олену до нас. Чекайте на анонси!

Піклуйтесь про себе та своє здоров’я!

❗
Зустріч відбулась в рамках проекту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Дописати коментар

0 Коментарі