Я - профорієнтаторка

 

Я познайомилася з новою людиною. Говорили про різне. Ви ж знаєте як цікаво пізнавати нову людину... Мова зайшла про роботу.

- Я - профорієнтаторка...

Пауза...

- Я навіть слова такого не знаю...

А що ви знаєте про профорієнтацію?

Розшифрую. Я займаюся кар'єрним консультуванням.

Іншими словами, вам до мене, якщо:
  • потрібно отримати нову роботу або змінити стару;
  • ви хочете "злетіти" у кар'єрі;
  • мрієте займатися улюбленою справою як підприємець, але вагаєтесь ...
  • чітко ставите собі завдання отримати цільову посаду;
  • хочете з'ясувати запит на вашу затребуваність або професійну цінність;
  • взагалі, тільки но розпочинаєте свій трудовий шлях і обираєте ким бути.
На вибір професії впливають вчителі, друзі, батьки. Зрештою, аналізуючи свою власну статистику, половина клієнтів обрали професію, яку порадили саме останні.

А що цікавить саме вас? Чим би ви займалися із задоволенням? Навіть без оплати та доходу? Які свої знання та вміння хотіли б зробити ключовими? Які свої якості характеру могли б зробити професійно - значущими?

Все це ми з'ясовуємо на консультації, обираючи напрямок самореалізації, тобто - професію, якій варто вчитися. Потрапити на таку консультацію можна після реєстрації за цим посиланням: https://cutt.ly/4LsRN0E

Що ви знаєте про сучасний ринок праці? Адже у деяких професій немає майбутнього, а деякі вже сьогодні - історія, натомість зараз виникло багато сучасних професій. Разом з вами пошукаємо вам роботу саме в цій площині.

Моя робота - це визначення вашої компетенції, яку ви зможете перетворити на професію і продати якнайдорожче.

Все це та багато іншого - площина, в якій працює профорієнтація. І тут немає єдиної універсальної відповіді на всіх. Кожна людина - особистість. Тому я переважно користуюся коучинговим підходом до клієнта, щоб виявити індивідуальний і персональний шлях.

Отримую багато звернень з приводу створення резюме. Ми визначимо разом з вами, на що роботодавці звертають увагу, обираючи кандидатуру.

Окрема історія - це успішне проходження співбесід. Я розкажу вам про правила поведінки при ділових перемовинах, що суттєво полегшить процес працевлаштування.

Ще я відкрию вам таємницю про те, які джерела та ресурси можна використовувати, щоб знайти "своє" місце роботи, яке вас влаштує за всіма критеріями.

Крім того, є купа тестів, які допомагають розібратися з вашими якостями, знаннями та вміннями. І коли ви розумієте свої сильні та слабкі сторони - обрати оптимальний варіант роботи.

Також я допомагаю розвивати ті навички, які відповідають за успішність. За легкість у кар'єробудівництві. І це надзвичайно цікаво.

Ви хотіли би бути успішним у своїй професійній діяльності?
І якщо ви собі відповіли - ТАК, то вам варто скористатися послугами профорієнтаторки. 
Вам до мене!
Для мене успішність - це легкість. Та свобода. В тому числі і фінансова.

Замовити консультацію з профорієнтації можна за цим посиланням:  https://cutt.ly/4LsRN0E

Колись я обрала собі роботу за покликом душі + співпали якості характеру. Тому сьогодні мені працювати не доводиться. Я отримую колосальне задоволення від спілкування з людьми. Мене радує і надихає, коли людина "знаходить себе". Коли професія обрана серцем. Коли бізнес "протікає" та зростає.

Коли люди зранку із задоволенням приходять на працю, а ввечері щасливі повертаються додому.

Звертайтеся. І все життя будете насолоджуватися улюбленою справою.

Щиро Ваша,
Інна Корміленко

Консультації з профорієнтації заплановані в рамках проекту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Дописати коментар

0 Коментарі