Жителі села Розлив отримали благодійну допомогу

 

На вихідних команда ГО “Білозерського центру регіонального розвитку” та волонтерів-медійників Херсон Плюс працювала над тим, щоб забезпечити доставку продуктів харчування 50 родинам з дітьми та людям похилого віку у с.Розлив Білозерської громади.

Надання благодійної допомоги жителям громади, які опинилися у скрутному становищі, стало можливим у рамках проєкту “Підтримати, щоб вижити!”, що реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».

Щодня волонтери в окупованому Херсоні стикаються з новими випробуваннями: то зв'язок треба знайти, який окупанти глушать, то щоразу блокпости нові треба подолати, - розповідає Ірина Мєзєнцева, волонтерка команди Херсон Плюс, яка є партнером проєкту “Підтримати, щоб вижити!”. - Для жителів сіл, що на лінії фронту, волонтери взагалі стали інформаційним ланцюгом, які і продукти харчування доставляють, і новини розповідають. З гуманітарною допомогою до села Розлив Білозерської ТГ не вдавалось доїхати, бо був втрачений зв'язок з громадою майже з самого початку війни. Як тільки на волонтерів вийшли селяни, які змогли виїхати звідти, - нам вдалося організувати таку необхідну доставку продуктів харчування. Ви б бачили схвильовані обличчя людей, які дякували та не вірили, що й про них не забули! 

Саме завдяки ініціативі місцевих вдається потрапити у найвіддаленіші села, навіть маленькі, як Розлив.
 
Хочу подякувати волонтерам з великим серцем за те, що не покинули наше село, наших людей в такий тяжкий час для нас всіх. Велике вам дякуємо за підтримку - написала нам Євгенія, жителька с.Розлив, яка виїхала з села після обстрілів і вийшла на зв'язок з волонтерами для організації допомоги своїм землякам.

 

В свою чергу команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” дякує нашим партнерам, волонтерам та ініціативним жителям села Розлив, завдяки злагодженій роботі яких доставка та роздача допомоги стали можливими!

Також нагадуємо, що в рамках проєкту триває прийом заявок на ліки та засоби особистої гігієни від людей з інвалідністю та хронічними хворобами. Подати запит можна через гугл форму за цим посиланням: https://forms.gle/EkDoV1fbrcQthuVS6


Впевнені, що гуртом ми справимося з труднощами!

З вірою в Перемогу та ЗСУ робимо свою справу!


Довідково: 
Проєкт "Підтримати, щоб вижити!" впроваджує громадська організація “Білозерський центр регіонального розвитку” у співпраці з громадською організацією “Екомолодь Херсонщини” та командою волонтерів-медійників Херсон Плюс за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».


Дописати коментар

0 Коментарі