Знайомство з Лідією Дібровою - експерткою жіночого клубу #ЩасливаЯ

 

Поступово познайомимо Вас з усіма експертками нашого жіночого клубу #ЩасливаЯ.

Сьогодні вітайте Діброву Лідіютренерку, психологиню та медіаторку. Ми з Лідією знайомі вже кілька років. Разом проводили заходи щодо вирішення конфліктів та групи психологічної допомоги в Білозерці. Разом з Олександром Василенко та Лідією ми створювали шкільні служби порозуміння. Також, вона була однією з тих, хто підтримала ідею створення жіночого клубу та його змістовного наповнення, наша соратниця та близька подруга.

Лідія має великий професійний досвід. Вона психотерапевтка Міжнародного товариства Кататимного переживання образів та імагінативних методів в психотерапії і психології (МТКПО) та Інституту розвитку символдрами і глибинної психології (ІРСГП), медіаторка ГО "Ла Страда", член Української спілки психотерапевтів (УСП), психологиня Білозерського центру творчості дітей юнацтва та молоді.

Всі ці регалії не заважають їй бути чутливою жінкою та лагідною мамою. Для неї професія, як хобі - психологія дісталась до всіх сфер життя від спілкування з подругами до виховання дітей. А для душі та власного спокою Лідія вишиває хрестиком, у війну додалась ще й вишивка бісером. В житті керується словами Бернарда Щоу: “Сенс життя не в тому, щоб знайти себе. Сенс життя в тому, щоб створити себе.”

Маємо навіть коментарі від найменшої “членкині” нашої організації Сніжани, 10 років:

Неодноразово була на заходах і особистих зустрічах з Лідою. Я від її роботи в захваті. Завжди говорила зі мною на рівних та шукала нові цікаві завдання. Я б і зараз з задоволенням походила б до Ліди на терапію.

Під час проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ» чекаємо від нашої експертки крутих онлайн зустрічей та купу психологічних практик для щоденного застосування.

Перший онлайн тренінг від Лідії "Де знайти внутрішні ресурси у військовий час?" відбудеться 27 липня о 18.00, тому вже плануйте свій час та реєструйтесь тут - https://cutt.ly/XLM90Sr.

Ми Вам обов’язково нагадаємо та зробимо Вашу участь комфортною та безпечною!

Зустріч відбудеться в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Дописати коментар

0 Коментарі