Учасниці жіночого клубу навчилися прислухатись до своїх емоцій


Допомагала нам в цьому психологиня та постійна експертка жіночого клубу #ЩасливаЯ Лідія Діброва.
 
Під час зустрічі Лідія розповіла які бувають емоції, як їх треба розрізняти аби визначати подальші дії для роботи з ними. Важливо зрозуміли, що відчувати різні емоції можна і це не соромно! Навіть якщо це гнів чи роздратування.
 
Крім теорії наша психологиня дала учасницям кілька технік для заспокоєння і вони насправді досить легкі їх можуть використовувати навіть діти. Спробуйте і ви використати кілька практик у емоційні для вас моменти:

розітріть долоньки, сильно притискаючи їх одну до одної, при цьому уявляти, що гнів як пісок висипається з них;
дихайте по пальчиках - піднімаємось вказівним пальчиком однієї руки вгору по пальчику другої руки - вдих, спускаємось з іншого боку пальчика - видих;
спробуйте декілька разів м'яко провести долонею з верхньої точки голови вниз по центральній лінії тіла.

Повірте всі ці техніки дієві, перевірено на собі.
 
Ось як коментує нашу зустріч Анна, постійна учасниця тренінгів: 
“Після важкого емоційного тижня, навіть двох тижнів, я чекала на зустріч саме з цим спікером. Цікаво "поковирятись" у собі, щось змінити. Адже мозок це така штука, який потрібно перезагружати. Не все стається так, як хочеться мені, але мені вибирати як на це реагувати”.

Турбуйтеся про себе та свій емоційний стан та долучайтесь до наших зустрічей!

Зустріч відбулась в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation

Дописати коментар

0 Коментарі