Жовтень традиційно стане місяцем програмування в Білозерській громаді


 Маємо гарну новину для нашої молоді - жовтень стане місяцем програмування в Білозерській громаді.

 В рамках ініціативи 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝗖𝐨𝐝𝐞 ми запланували три цікавезні онлайн-події для дітей та молоді (а також всіх бажаючих) не лише з нашої громади, а й інших! Формат онлайну має одну перевагу - в один момент можуть зустрітися люди з різних куточків країни та світу і для цього не потрібно подорожувати

"Знаємо, що зараз багато хто задумується над здобуттям нової професії. Так от, якщо ваші погляди в бік ІТ-галузі, то гайда на наші інформаційно-мотиваційні зустрічі.
Спікерами будуть професіонали зі сфери ІТ, власниця освітньої мережі шкіл для дітей, а також, досвідчений кар'єрний радник. Вони допоможуть вам розібратися, з чого варто починати новачкам на шляху до нової, з першого погляду складної, професії. Ознайомлять з можливостями навчання та проведуть тестування, яке допоможе вам зрозуміти свої сильні сторони та прислухатися до власних бажань" - заохочує до участі координаторка напрямку Оксана Маханько.

Що ми плануємо?
08.10 - Вебінар “Як стати програмістом?”
15.10 - Майстер-клас “Перші кроки майбутніх програмістів”
29.10 - Воркшоп “Від уроків інформатики до 𝐒𝐞𝐧𝐢𝐨𝐫 𝐃𝐞𝐯𝐞𝐥𝐨𝐩𝐞𝐫”


Кого ми чекаємо?
учнів та учениць шкіл, які мріють поєднати своє життя з ІТ;
студентів та студенток, які стоять перед вибором професійного напрямку;
кожного, хто хоче більше знати про програмування та сучасні технології.

Забронюйте суботні жовтневі вечори для спілкування з однолітками та експертами, цікавих відкриттів та подарунків за активну участь! Будемо знайомитися з програмістами, розмірковувати про перспективи цієї професії, змагатися за призи та пізнавати нове!

Реєстрація тут - https://cutt.ly/tVRNt3o

А ще не забудьте надіслати посилання найкращому другу чи подрузі.

Ми радіємо, коли партнерства стають довготривалими і завдячуємо фінансовій підтримці SAP та Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини, які вже вчетверте підтримали нашу організацію у проведенні заходів з популяризації ІТ-технологій та програмування. В Україні 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐝𝐞 впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐒𝐨𝐮𝐩 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 та 𝐇𝐚𝐮𝐬 𝐝𝐞𝐬 𝐒𝐭𝐢𝐟𝐭𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐆𝐦𝐛𝐇.


Дописати коментар

0 Коментарі