Дівчата в жіночому клубі # ЩасливаЯ говорили про літературу та спланували, яку книжку читати наступною


🍂Напередодні теплого свята осені Дня вчителя, учасниці Жіночого клубу #ЩасливаЯ мали нагоду зустрітись з Тетяною Коробоненко. Педагогиня через свій професійний досвід мотивувала до глибшого вивчення літератури, особливо української та передала душевну теплоту на зустрічі "Літературна кав'ярня у Тетяни"

📕Учасниці отримали список сучасної літератури від Тетяни, які наповнені життєвою силою жінок. В них можна знайти душевне тепло, яке так потрібне в час війни. Цим списком ми ще обов’язково поділимося з підписниками нашої сторінки.

👶Окремо зупинились на дитячих авторах. Більшість з наших учасниць - мами і кожна шукає нові підходи до їх розвитку, як пояснити складні дорослі події і ті зміни, що відбуваються в житті родин.

Кілька відгуків від учасниць підтверджують наш здогад, що читання важливе.

🗣️“Дякую за зустріч. Дізналася про цікаві, важливі книжки та українських письменників. Сподіваюсь на майбутні зустрічі як онлайн, так і вдома в Білозерці.”

🗣️“Дякую Тетяні. Чомусь переважно серед улюблених авторів - чоловіки: Андрухович "Коханці юстиції", поезії Сергія Жадана, Василь Шкляр - усі твори… Але "Тінь сови" - особливо, Володимир Лис - "Стара холєра". А най-най-най - це Мирослав Дочинець. Усі книги рекомендую як ліки для душі. Серед жінок - раджу Ірену Карпу "Добрі новини з Аральського моря", історії чотирьох українських жінок з України в Парижі.”

☕Друзі, скористайтесь порадами та з кавою та теплим пледом отримайте насолоду від української літератури.

🟣Зустріч відбулася в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.
👉Запис зустрічі на нашому ютуб-каналі - https://www.youtube.com/watch?v=bkUSH6qogrQ
👉Реєстрація на наступну зустріч жіночого клубу - https://forms.gle/y1uDuPFCi8TCgEDz7 

Дописати коментар

0 Коментарі