Йога в жіночому клубі ЩасливаЯ

 

🤸 Членкині жіночого клубу #ЩасливаЯ запросили до себе тренерку з йоги Руслану Морозову. Йогиня провила коротке, але інтенсивне тренування, розповіла та показала актуальні вправи для розслаблення тіла, поправила помилки, які допускали учасниці. Окремо говорили про дихання, про його участь при виконанні вправ та розслабленні тіла.
 Руслана також запросила всіх підписуватись на її сторінку в інстаграмі, адже вона щотижня проводить безкоштовні ранкові тренування та ділиться корисними вправами. Тренерка зазначила, що краще йозі приділити 5 хвилин щодня, а не 2 години раз на тиждень. Підключайтесь до світу йоги і ваше тіло буде вам вдячне!
 
“Здається тренування було дуже коротке, але я “знайшла” всі ті потаємні м’язи в моїй спині, які періодично болять, бо я вже кілька місяців сплю на чужому дивані. Дуже мене здивувала, що його онлайн може бути такою результативною. Руслана поправляла нас навіть по відео в камері. Буду шукати можливість додати фізичні вправи в графік своїх буденних справ” - коментує учасниця зустрічі Людмила.
 
"Хоч заняття було і не довготривалим і мені трохи не вистачило часу для розігріву всіх м'язів, але виявилось достатнім для того, щоб зрозуміти, що йога є чудовим інструментом для емоційного розвантаження в кінці робочого тижня. Я планую скористатись послугами Руслани для занять йогою онлайн. Дякую жіночому клубу #ЩасливаЯ за підбір кваліфікованих тренерів, психологів, майстрів з йоги, косметологів і лікарів для зустрічей онлайн."- говорить Анна, ще одна постійна учасниця на зустрічах в клубі #ЩасливаЯ.

 Для команди проєкту ця зустріч вийшла не простою. Всі технічні проблеми, які могли статися - сталися, але не вплинули на загальну атмосферу дівочого спілкування.
 Дякуємо всім за зустріч і чекаємо на наступну!
 Зустріч відбулась в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.




Дописати коментар

0 Коментарі