Стартував Meet and Code в Білозерській громаді

 



✋Привіт, привіт…

💻Розкажемо про наш вебінар «Як стати програмістом?», який ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” організував у минулу суботу в рамках програми Meet and Code. Ми зібрали найкращих спікерів і спробували за короткий час максимально підштовхнути учасників до нової професії.

👩‍🏫Почали з професійної кар'єрної радниці, що дуже логічно, адже перед тим як стати на шлях до ІТ професії треба зробити ревізію своїх сильних сторін, вмінь та навичок. Інна Корміленко провела швидке тестування учасників і пообіцяла кожному додаткову приватну консультацію з докладною розшифровкою тесту. Впевнені, що учасники не втратять нагоди скористатись такою можливістю, сформують список своїх найкращих якостей для майбутнього резюме, а ще збережуть корисний контакт.

🦹‍♂Далі нас мотивували Михайло Пустовіт, лідер ІТ команди у Wix та Олег Мельничук, Core Developer у стартапі Subsocial. Вони поділилися своїм шляхом до ІТ, а вже учасники визначались чи він був легким.

🗨Олег дуже просто сформував головне визначення нашого вебінару - “Програміст - це той, хто вміє передавати вимоги людини комп’ютеру”. Тож не забувайте між вивченням математики і точних наук приділити увагу своїм SOFT SKILLS. Це супер важливо навіть для ІТ-шника.

🇬🇧Головна порада від Михайла - “Вчіть англійську мову і абстрактно мисліть”. Пропонуємо її записати собі на мотиваційну дошку, вже сьогодні почати дивитись “Дім драконів” в оригіналі та записатись на додаткові онлайн уроки англійської (пропозицій зараз вистачає)

👩‍💼А далі було ще цікавіше - до нас долучилась підприємиця у галузі освіти Юлія Семенюк. Юлія заснувала освітній стартап зі швидкочитання SmartReader. Розповіла про можливості залучення інвестицій на свої проєкти та отримання грантових коштів. Для цього крім іншого треба вміти презентувати свій продукт і себе. Також змотивувала на вивчення математики та читання книг для успішного розвитку. Поділилась підбіркою книжок для розвитку для розвитку своїх SOFT SKILLS.

🏅Учасники ще виконують домашнє завдання. Звичайно, майбутні програмісти не пишуть реферати від руки. Все набагато динамічніше та сучасніше - командна онлайн вікторина. Вона не лише допоможе підготуватися до наступної зустрічі, а й отримати подарунок.

👉Приєднуйтесь до когорти майбутніх ІТ-шників та реєструйтесь на майстер-класу “Перші кроки майбутніх програмістів”. Вже цієї суботи о 18.00. 
Мерщій на реєстрацію - https://forms.gle/kCqaFGRdaHzRHHW98


Відео запис вебінару вже на нашому каналі 👇


🟣Захід реалізується в рамках ініціативи Meet and Code впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐒𝐨𝐮𝐩 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 та 𝐇𝐚𝐮𝐬 𝐝𝐞𝐬 𝐒𝐭𝐢𝐟𝐭𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐆𝐦𝐛𝐇 за фінансової підтримки SAP та Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини

@gurt.org.ua @MeetAndCode @SAP4Good @TechSoupEurope @Stifter_helfen
#meetandcode #sap4good #codeEU #GURT4Code #meetandcode2022 #SAP4Good #CodeWeek


Дописати коментар

0 Коментарі