Почесна відзнака від Головнокомандувача ЗСУ

 

Ми віримо, що 2023 рік буде Переможним для нас всіх, і тому першою новиною цього року ми символічно обрали саме цю - відзначення волонтерської діяльності нашої команди в особі Олексія Петренка почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України "За сприяння війську".

Увесь 2022 рік ми працювали не лише на підтримку односельців, які виживали в окупації або які стали переселенцями. Ми працювали на підтримку наших ЗАХИСНИКІВ та ЗАХИСНИЦЬ. Тому що саме вони найдорожчою ціною виборюють не лише нашу свободу, а й факт нашого існування. 

Нашій вдячності немає меж і скільки б ми не зробили, всеодно нам здається, що цього замало, щоб показати нашу любов, гордість та підтримку нашому ВІЙСЬКУ! І як же ж неочікувано та до сліз щемно отримувати подяку від наших Героїв.


Ця відзнака як символ єдності всіх українців, які як маленькі мурахи у великому мурашнику, де кожен робить свою справу, але ціль у всіх одна - ПЕРЕМОГА! 

"З Новим 2023 роком всіх Вас хочу привітати, мої любі друзі, знайомі і не знайомі (бо багатьох з Вас я знаю лише по телефону, а особисто ми ніколи в житті не пересікались)! - ділиться емоціями Олексій Петренко, волонтер та член нашої організації. - Хочу з всіма Вами поділитись цим почесним здобутком, бо без Вас його б не було. Я його своїм не вважаю – він наш спільний! Кожен з ВАС вніс свою частинку!

Я дякую Наталії Бімбірайте, громадській організації "Культурний центр Україна-Литва" та її литовським друзям та колегам AID for Southern Ukraine за те, що вони передали нам «автобджілку». З неї все і почалося. Ви навіть не уявляєте, скільки вона перевезла на своїх колесах гуманітарного вантажу! В тоннах я не рахував, але майже 25 000 км вона "налітала" за сім місяців роботи.

Хочу подякувати фонду «Подільська Громада» за безцінну допомогу не лише односельцям, а й нашим Героям, бійцям, та що там казати Богам! Команда фонду завжди на варті допомоги – чи то спека, чи то мороз, чи то дощ зі снігом! Пам'ятаю такий випадок – мені після одинадцятої години ночі, в п'ятницю, подзвонили: «Льоша, треба ліки, а якщо конкретно – перев’язка і багато». Я знав, що планувалась і почалась операція зі звільнення Херсонщини, і довго не міг заснути та думав, чим я можу допомогти і де я можу все це дістати, адже завтра вихідний. Щось ми купили за власні кошти, об'їздивши декілька аптек, а все інше нам надала "Подільська Громада". Хочу подякувати Катерині з фонду, яка приїхала у неділю на роботу і таким чином я завантажив повну машину необхідної медицини, яку відправив "Новою поштою" на південь.

Дякую Оксані Михайленко та громадській організації "Центр соціального партнерства "Перспектива" за її дуже важливу та необхідну допомогу. Скільки необхідних речей ми разом передали нашим бійцям!

Я радий співпраці та вдячний фонду «Разом для України» за медичні рюкзаки (в них турнікети та багато-багато всього корисного, що рятує життя нашим захисникам). Їх ми передали в самі гарячі точки нашої неньки прямо під новорічну ялинку.

Особлива подяка Світлані Гаврилів, яка мене постійно тримає в «тонусі» і не дає «розслабитись». Після її дзвінків я сідаю на телефон, а потім на нашу «автобджілку» і починаю працювати та шукати все, що в моїх силах.

Вибачте, якщо когось не згадав, бо маємо велику і дружну команду, яка все робить задля Перемоги! Всі ми разом - сила, яку ніколи не зламати!"

Ми вдячні всім ВАМ, хто донатив та підтримував не лише наші ініціативи, а й збори інших волонтерів, нашим колегам та партнерам з громадських організацій, з якими ми працювали, як одне ціле.

Разом до Перемоги! Все буде Україна!

Дописати коментар

0 Коментарі