Допомагаємо найстаршим жителям деокупованої Херсонщини

Щодня наші волонтери бачать біль, страх та відчай...

Ми працюємо на деокупованій території Херсонщини. Одні села постраждали більше, інші менше, але всі люди травмовані, злякані та втомлені. Найважче у війні тим, кому було не просто до неї - тяжкохворим, людям з інвалідністю, стареньким. Їх доходів ніколи не вистачало для всіх потреб, а зараз ситуація ще гірша, коли сім'ї розпорошило по світу, зв’язки порушені і купа додаткових видатків через пошкодження будинків, відсутність світла чи газу.

Команда ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" шукає можливості забезпечити засобами гігієни найвразливіші категорії з деокупованих громад. Завдяки БФ Разом для України закупили по 140 упаковок підгузників для дорослих та гігієнічних пелюшок.
 
Будуємо свою роботу на основі поваги до людини, намагаємось доставити допомогу адресно. Хочемо забезпечити безпеку та зберегти гідність кожного потребуючого. Зараз не соромно просити допомогу, важливо зберегти життя!

Запит на засоби гігієни для дорослих та дітей постійний і його неможливо повністю задовольнити, тому ми продовжуємо пошук додаткових ресурсів та партнерів.
Дякуємо БФ Разом для України за матеріальну підтримку!
Дякуємо нашим волонтерам за щоденну нелегку роботу!

Просимо вас провідати стареньких та хворих сусідів, можливо їм потрібна допомога і ми з вами зможемо їх підтримати і полегшити тяжкі будні. Поговоріть з бабусею, яка живе через два двори чи з дідусем, який в дитинстві пригощав вас яблуками зі свого саду! Вони не слідкують за подіями в Телеграм-каналах, не знають про гугл-форми, можливості отримати безкоштовні ліки чи засоби гігієни. Можливо, їм потрібна розмова про останні події чи просто донести “гуманітарку” до двору.
 
Згадаймо про всі принципи добросусідства та будьмо добріші один до одного. Лише так ми зможемо пережити війну та залишитись людьми!



 

Більше про проєкт, який реалізує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки благодійного фонду "Разом для України" читайте в матеріалі "Допомога найбільш вразливим від благодійного фонду БФ Разом для України"

Дописати коментар

0 Коментарі