Оголошення про проведення тендеру на лавки гардеробні

ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”, Організатор закупівлі, впроваджує Проєкт «Допомога звільненим громадам Херсонської області» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою надати мешканцям віддалених районів Херсонської області доступу до широкого спектра соціальних послуг за їхнім місцем проживання. 

В рамках Проєкту передбачається закупівля лавок гардеробних за безготівковим розрахунком для облаштування укриттів в партнерських громадах.

ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” оголошує початок проведення тендеру та відбір компанії, яка постачатиме:

1. Лавка гардеробна для роздягальні з вішалкою одностороння (ЛГ-4-1000) або аналог у кількості 90 шт.

Розміри лавки 1000х3870х1655мм
Вид лавки одностороння з вішалкою
Матеріал основи сталеві труби 25х25
Матеріал робочих поверхонь деревина хвойних порід
Покриття основи порошкова фарба
Покриття деревини гіпоалергенний лак

За результатами збору пропозицій буде відібрано компанію, з якою буде укладено договір на постачання вказаних лавок.

Кінцевий термін збору пропозицій – 10 лютого 2023 року 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.Учасники тендеру повинні подати пропозиції, що містять відповідну інформацію або відповідно до офіційного формату пропозиції, що додається. Також до пропозиції обов’язковою додається Лист про відповідність. 

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано не пізніше 13 лютого 2023 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження результатів тендеру. Закупівля буде здійснена після узгодження з донором. 

Пропонуйте тільки ті варіанти, які є в наявності, та/або доступні протягом 20 днів з дати підписання Замовлення на поставку. Зверніть увагу, що всі пропозиції, яких немає на складі та які не можуть бути готові до доставки протягом 20 днів з дати підписання Замовлення на поставку, будуть визнані технічно неприйнятними. 

Комерційні пропозиції щодо участі у тендері очікуємо за електронною адресою: bilozerka.center@gmail.com та olga.plotnik1984@gmail.com.

Довідки за телефоном 0661409351 Плотнік Ольга.



Дописати коментар

0 Коментарі