Теплий вантаж для Білозерської СТГ

Нещодавно ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” завезла до громади 22 тонни паливних брикетів для категорійних родин у віддалених населених пунктах громади. Проблему з паливними матеріалами наша команда неодноразово чула від родин, яким намагаємось допомогти через надання гуманітарної допомоги та безкоштовних консультацій.

Традиційно багато малозабезпечених родин тяжко працюють все літо, щоб заробити на дрова, вугілля та брикети, щоб пережити зиму в теплі. Цього літа, в окупації, практично не було роботи, тож родини увійшли в холодний період без фінансових збережень та заготовлених паливних матеріалів. Ще більш складна ситуація в селах, де тривалий час були пошкоджені газові та електричні мережі. У людей просто немає альтернатив для опалення своїх будівель.

Саме тому наша організація у співпраці з БФ “Разом для України” вирішила закупити брикети для 100 родин. Попередньо плануємо охопити своєю турботою:
  •    47 родин з Кізомиса (в тому числі Велетенське та Берегове),
  • 12 - з Миролюбівки,
  • 31 - з Дніпровського,
  • 10 - з Білозерки.
 
 

Дякуємо Білозерській СВА та старостам, що долучились до процесу видачі гуманітарної допомоги вразливим родинам Білозерської громади. 

Окремо дякуємо КП “Водограй” за відкритість до співпраці та постійну підтримку та допомогу. Вдячні, що берете частину відповідальності з розвантаження, збереження та подальшого розповсюдження брикетів.



Разом ми пережили найскладнішу зиму! 
Впевнені, що підтримуючи один одного, зможемо вистояти перед всіма випробуваннями!

Дописати коментар

0 Коментарі