Шість тонн гуманітарної допомоги з Франції для родин Білозерщини


Не так давно нам написали наші партнери з громадської організації “Дар'ївська громада” Данило Щоголь (з ним ми знайомі давно і радіємо нашій дружбі, з 2016 року Данило з педагогами та ровесниками перейнявся ідеями мирного вирішення конфліктів та допомагав нашій організації впроваджувати шкільну медіацію на Білозерщині :)

Так от, Данило запитав: “Чи є потреба в громаді і чи зможе наша організація прийняти фуру з гуманітарним одягом з Франції?”. Ми довго вагалися, адже це зовсім інші об’єми, ніж ми до цього опрацьовували. Але все ж таки наважилися, розуміючи, що потреба в одязі зберігається і навіть загострюється - люди втратили доходи, змінили місце постійного проживання, є зруйноване житло… Окрема категорія потреб - дитячий одяг та взуття. Війна війною, але малеча росте і змушує батьків шукати нові розміри взуття, штанів, футболок чи курток.

Наша волонтерка Олена заручилась підтримкою працівників Білозерського будинку культури (за що їм окрема величезна подяка!), які допоможуть  зі збереженням допомоги. Наш офіс точно не вмістив би такої кількості!

Цього тижня величезний вантажний автомобіль прибув до Білозерки. Понад 6 тонн різних коробок з супер-необхідною допомогою для постраждалого від війни населення. Ми отримали ковдри, іграшки, постільну білизну, жіночий, дитячий, чоловічий одяг та взуття.

Щиро дякуємо громадській організації “Обміни Лотарингія-Україна” (Франція) та усім благодійникам за надану допомогу та довіру! Впевнені, що з такою підтримкою з усього світу наша Херсонщина зовсім скоро відновиться та повернеться до щасливого мирного життя! Окремо радіємо та пишаємося взаємопідтримкою між волонтерами нашого краю, результатом якої є ось такі ініціативи.

Нагадуємо, що для отримання додаткової інформації про можливість отримати допомогу кожного понеділка, середи та п’ятниці з 15.00 до 17.00 працює гаряча лінія за телефоном 066 999 01 43.

В першу чергу ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" надає гуманітарну допомогу:
-родинам з дітьми,
-людям з обмеженими можливостями,
-людям, чиє житло зруйноване або пошкоджене,
-людям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах і мають індивідуальні потреби,
-людям, які постраждали від гендерно обумовленого насильства, торгівлі людьми.


Дописати коментар

0 Коментарі