Жителі Білозерської СТГ можуть отримати безкоштовні юридичні консультації

 

Послуги юриста мобільної бригади ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” мають досі великий попит. Під час окупації накопичилося багато питань, які потребують термінового урегулювання. Вчасно отримана правова консультація дозволяє забезпечити спокій людей, зберегти фінансові активи або звести втрати до мінімуму.

Часто люди звертаються повторно і за іншими питаннями юридичного характеру. Ми дорожимо довірою своїх клієнтів і своєю репутацією. І такі звернення - це для нас краща відзнака нашої роботи.

Так одна з клієнток, вперше звернулася для отримання роз'яснень, щодо оформлення допомоги для ВПО. Вдруге вона прийшла на початку березня цього року вже з іншими проблемами. Питання стояло щодо відновлення документів, які згоріли у зруйнованому будинку і були необхідні для оформлення спадщини. Клієнтка втратила заповіт, документи на будинок, свідоцтво про смерть батька та багато інших важливих документів.

Юристка нашої організації Антоніна Тищенко не тільки проконсультувала жінку, а й забезпечила юридичний супровід на період відновлення документів. Протягом місяця в результаті тривалого і непростого процесу, поступово крок за кроком клієнтці вдалося отримати повторне свідоцтво про смерть батька та дублікат заповіту.

Тут допомогли розгорнуті роз'яснення юриста щодо особливостей та нюансів спадкування, постійне перебування спеціаліста у зоні доступу "на телефоні", жива участь в налагодженні комунікації з клієнткою та підказки щодо взаємодії з необхідними інстанціями.

“Тепер я можу планувати відновлення свого житла, оформлювати різного роду допомоги та розраховувати на соціальне забезпечення. Я переживала з приводу того, що всі паперові справи потребують вкладання коштів, а в мене їх немає після всіх цих воєнних подій. Я отримала не просто консультацію, мене майже за руку провели через всі сходинки, які я мала подолати. Дякую, що небайдужі до чужих проблем!" - каже Людмила.

Маєте питання у сферах сімейного, адміністративного, трудового чи цивільного права? Отримайте безкоштовну консультацію від фахового спеціаліста:
  • завітайте до офісу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за адресою - смт Білозерка, вул. Свободи, буд 108 з 9:00 до 13:00 у понеділок, середу, п'ятницю;
  • отримайте консультацію телефоном +380509990142;
  • або чекайте мобільну бригаду у складі юриста та психолога у своєму населеному пункті.
Ми любимо свою роботу та будемо раді бути вам корисними!

🟩Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту «Допомога та захист прав жителів п’яти деокупованих громад Херсонщини», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Європейського Союзу, Нідерландського Гельсінського Комітету, МГО «Людина в біді» та Паризького центру громадянського суспільства. Її зміст є виключною відповідальністю ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.

Дописати коментар

0 Коментарі