Продовжується видача гуманітарної допомоги від французьких благодійників



Цього тижня команда наших волонтерів в Білозерці працювала над сортуванням та видачею гуманітарної допомоги від громадської організації “Обміни Лотарингія-Україна” (Франція). Понад шість тонн різних необхідних речей - одягу, взуття, постільної білизни, ковдр, серветок, робочих рукавиць, медикаментів. Все це треба було розсортувати, розкласти, щоб людям було зручно обирати потрібні саме їм речі та шукати розміри.

“Робота зовсім не проста, але відчувається, що дуже важлива. Я приймаю, тільки по запису і в призначений час. Це допомагає не збирати великої кількості людей в одному приміщенні, не наражати їх на додаткову небезпеку. Люди дуже задоволені. Гуманітарна допомога гарна, акуратно складена, деякі речі навіть з етикетками. Багато пледів, ковдр, постільної білизни. Окреме задоволення - це дитячі іграшки” - розповідає волонтерка Олена.

Нагадуємо, що першочергово надаємо гуманітарну допомогу:
людям з обмеженими можливостями,
родинам з дітьми,
людям, чиє житло зруйноване або пошкоджене,
людям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах і мають індивідуальні потреби,
людям, які постраждали від гендерно обумовленого насильства, торгівлі людьми.

Також, на частині вантажу було зазначено, що це допомога для військових. Теплі речі для наших захисників ми вже передали по призначенню.
 
“Я прожила все життя в своєму рідному місті, мене добре всі знають і довіряють мені, а це дуже важливо! Тому конфліктів в нас немає - спокійно працюємо на благо Білозерки. Дякую своїй групі підтримки, які допомагають мені організувати всі процеси!” - продовжує волонтерка організації Олена.

Поки це найоб'ємніша допомога, яку отримала наша організація, але впевнені, що не остання. На цей час ми роздали майже дві тонни допомоги для 133 родин.
 
Нагадуємо, що для отримання додаткової інформації про можливість отримати допомогу кожного понеділка, середи та п’ятниці з 15.00 до 17.00 працює гаряча лінія за телефоном 066 999 01 43.

 

 


Дописати коментар

0 Коментарі