Успіхи клієнтів - мотиватор для нашої мобільної бригади



Мобільна бригада у складі юриста і психолога продовжують надавати безкоштовні послуги у віддалених населених пунктах. Наша команда не тимчасово на Білозерщині, ми тут живемо та працюємо вже не перший рік, впізнаємо людей та пам’ятаємо про їх попередні звернення. Інколи ведемо родину тривалий період - надаємо консультації, перенаправляємо до інших соціальних установ, мотивуємо звернутися до психолога та зайнятися саморозвитком.

Наша команда довго не могла доїхати до Дар'ївки, яка страждала під постійними обстрілами, декілька разів мобільну бригаду на блокпостах повертали назад через небезпеку. Але ми не змінювали план та не викреслювали Дар'ївку з нашого графіка виїздів. Нарешті, після тривалої перерви в травні наші спеціалісти приїхали надавати консультації.

Серед типових звернень про отримання соціальної пенсії та оплату комунальних платежів до бригади завітав клієнт, щоб розповісти про свої успіхи після отриманої консультації минулого разу. Він громадянин Туреччини, який перебуває на території України на законних підставах, з початком війни змінив місце свого проживання - тікав від війни та хотів оформити собі статус ВПО. Після консультації зрозумів маршрут своїх дій, впевнився у своєму праві отримувати соціальні виплати та пільги і, нарешті, оформив всі необхідні документи. Завітав подякувати за розʼяснення та підтримку нашої команди, які допомогли йому стати впевненим та отримати позитивний результат.

Це вже типова ситуація, коли під час виїзного консультування люди приходять не отримати нову пораду, а подякувати та “відзвітувати” про виконану роботу. Наприклад, в с. Софіївці Станіславський територіальної громади пані Станіслава завітала, щоб подякувати за розʼяснення та допомогу в оформленні спадщини, вона вже звернулась до нотаріуса та відкрила спадкову справу. Через те, що клієнтка була вже проконсультована та підготовлена, то заздалегідь зібрала всі документи та відкрила спадкову справу за один візит до нотаріальної контори, зекономивши свій час та фінанси.

З початку року юристка Антоніна Тищенко надала більше 70 консультацій телефоном. Це не враховуючи повторні уточнюючі дзвінки та наше улюблене звітування про позитивний результат.
“В такі хвилини дійсно розумієш, що працюємо во благо людей. Закриваємо очі на всі небезпеки, важку дорогу, не завжди комфортні умови роботи і знову збираємось до віддалених сіл Білозерщини. Наша робота завжди повертається теплом і подяками! Тож, маємо мотивацію продовжувати працювати! Зі свого боку теж завжди вдячні людям за активність, віру у свої сили та світле майбутнє!” - ділиться своїми почуттями пані Антоніна.

Маєте питання у сферах сімейного, адміністративного, трудового чи цивільного права? Отримайте безкоштовну консультацію від нашої юристки Антоніни Тищенко:
  • завітайте до офісу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за адресою - смт Білозерка, вул. Свободи, буд 108 з 9:00 до 13:00 у понеділок, середу, п'ятницю;
  • отримайте консультацію телефоном +380509990142;
  • або чекайте мобільну бригаду у складі юриста та психолога у своєму населеному пункті.

Ми любимо свою роботу та будемо раді бути вам корисними!

🟩Ця публікація була підготовлена в рамках проєкту «Допомога та захист прав жителів п’яти деокупованих громад Херсонщини», який впроваджує громадська організація «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки Європейського Союзу, Нідерландського Гельсінського Комітету, МГО «Людина в біді» та Паризького центру громадянського суспільства. Її зміст є виключною відповідальністю ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» і не обов’язково відображає погляди Європейського Союзу.


Дописати коментар

0 Коментарі