Гігієнічні набори від Intersos Ukraine для постраждалих родин Білозерщини

 

Села Білозерської СТГ кожного дня потерпають від обстрілів - артилерія, РСЗВ, міномети, танки та авіація. Для селян це вже не просто назви, а щоденні ризики та небезпеки. Кожен вистріл звучить по різному і дає різну кількість часу для втечі, але однаково несе смерть та руйнування. Люди залишаються, своєю волею і сміливістю закріплюють за собою право на рідний дім.

Команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” намагається максимально допомогти землякам, якісно та комфортно доставити найнеобхідніші речі, веде пошук партнерів та додаткового фінансування для розв’язання першочергових побутових проблем.

В кінці квітня до Білозерки прибув великий вантаж гігієнічних засобів від Intersos Ukraine. Загалом отримали 610 родинних гігієнічних наборів. До складу одного набору входить:
🧴засіб для миття посуду - 4 шт;
🧴засіб вибілюючий - 1 шт;
🧴шампунь - 2 шт;
🧴зубна паста - 3 шт;
🧴зубні щітки - 4 шт;
🧴туалетний папір - 1 велика упаковка;
🧴пральний порошок - 3 упаковки по 3 кг;
🧴жіночі гігієнічні засоби - 26 упаковок;
🧴мило тверде - 12 шт.
“Набори дуже хороші. Отримуємо багато відгуків від людей щодо якості та необхідності саме цих засобів. Вони надійшли до болю вчасно - напередодні великого обстрілу Білозерки авіабомбами. Тоді постраждали вулиці Вінницька та Шевченка. Саме ці родини перші отримали ці гігієнічні набори” - розповідає волонтерка Катерина.
Вже зараз гігієнічні набори передано жителям наступних населених пунктів:
📍182 штук у села Дніпровського старостату,
📍74 - у Розлив,
📍51 - у Черешеньки,
📍56 - у Білозерку,
📍78 - у Кізомис.
Залишок плануємо передати на Велетенське, Гончарне та Берегове.

 

 
“Щиро дякуємо міжнародній гуманітарній організації Intersos Ukraine за турботу та допомогу людям, котрі постраждали від війни! А також вдячні Danylo Shchohol за знайомство з новими партнерами! Ми б точно не впорались без підтримки активістів в селах, місцевих волонтерів та старост. Відчувається, що на місцях в нас потужні команди, готові адресно допомагати не дивлячись на всі ризики” - підсумовує волонтерка Катерина.
Нагадуємо, що для отримання додаткової інформації про можливість отримати допомогу кожного понеділка, середи та п’ятниці з 15.00 до 17.00 працює гаряча лінія за телефоном 066 999 01 43.

Дописати коментар

0 Коментарі