Гуманітарна допомога від Save the children для ВПО в селах Надеждівка та Томина Балка

  

▶З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну в діяльності нашої організації з’явився такий напрямок роботи як гуманітарний – формування заявок на гуманітарну допомогу, дистрибуція гумдопомоги від інших організацій, реагування на потреби мешканців Білозерщини через гарячу телефонну лінію тощо. 


👥Ми встигли потоваришувати з різними українськими та міжнародними організаціями, які готові допомагати нашому краю у відновленні громад, задоволенні першочергових потреб мешканців, наданні необхідної допомоги як державним установам та комунальним підприємствам, так і жителям громад. Однією з таких партнерських організацій є Міжнародна організація Save the children. 


💪Дана організація у травні передала питну воду в зручній тарі, продуктові та гігієнічні набори для 172 родин внутрішньо переміщених осіб, які проживали в с.Надеждівка та с.Томина Балка. Це люди, які через постійні авіаційні бомбардування змушені були покинути свої домівки в селах Кізомис, Велетенське, Дніпровське Гончарне, Берегове, Янтарне та Первомайське та шукати прихисток в більш віддалених населених пунктах. Видача наборів відбувалася командою ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" безпосередньо в селах, де постраждалі знайшли собі прихисток.



🗣️“Я не так часто працюю на видачі гуманітарної допомоги в інших селах, але цього разу склалося так, що працювали “в полі”. Дуже важливо бути ближчим до людей, бачити на власні очі їх потреби та умови проживання. Це додаткова мотивація до невпинної праці та налагодження процесів видачі!” - розповідає волонтерка нашої організації Катерина.


🤝На цьому наша співпраця з Міжнародною організацією Save the children не закінчується. А навпаки - це стало стартом для залучення допомоги в громади Білозерщини та подальших спільних проєктів. Вже зовсім скоро разом ми почнемо працювати над ремонтами укриттів, розвитком та підтримкою дітей, які пережили окупацію. Віримо в тривалу та результативну співпрацю!
 

Дописати коментар

0 Коментарі