Тривають ремонти в укриттях партнерських громад!

З липня 2023р. в рамках партнерства ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” та міжнародної організації Save the children ми реалізуємо спільний проєкт по ремонту найпростіших укриттів в освітніх закладах.

Станом на сьогодні, 4 вересня, робота кипить!

В Музиківці вже встановлено двоє дверей, прокладено понад 100 метрів кабелю для майбутньої системи освітлення, зроблено шпаклювання стін та зонування простору. Сьогодні спеціалістка із закупівель Ольга Плотнік привезла сходовий підйомник, який дозволить користуватися простором дітям з інвалідністю. На цьому тижні заплановано розпочати облаштування бетонної підлоги. Директор закладу Славич Василь обіцяє встигнути виконати всі заплановані роботи до початку жовтня.

 
“Ми вже зробили розмітку на стіні майбутнього об’ємного малюнку. Іншу стіну оформлюємо декоративною шпаклівкою. Робимо для себе. Зараз це буде укриття та безпечний Простір дружній для дітей, а в мирний час ми продовжимо використовувати це приміщення” - розповідає директор школи Василь Васильович.

В Благодатному Чорнобаївської громади під чітким керівництвом старости Антоніни Андріївни вже виконані наступні роботи:

🔹Підсипка підлоги приблизно 145 кв.м.
🔹Стяжка підлоги ≈ 94 кв.м.
🔹Штукатурка стін ≈ 150 кв.м.
🔹Облаштування аварійного виходу
🔹Облаштування дверей в туалет

 

Навіть по фото видно масштабність робіт, які виконуються в укритті. Попереду ще дуже багато важливих етапів. Впевнені, що наша технічна підтримка допоможе створити якісний та багатофункціональний безпечний простір.

В Миролюбівку Білозерської громади ми вже доставили більшість матеріалів для ремонтних робіт. За словами директорки закладу Лариси Вікторівни, вже відштукатурено 115 кв.м стін та виконано всі підготовчі роботи.
 
На жаль через постійні обстріли та неможливість організувати безпечні роботи Широкобалківський ЗДО не зміг стати партнером нашої організації в цьому проєкті. Але впевнені, що це не остання наша ініціатива щодо створення безпечних просторів. Четвертим закладом освіти, який отримає технічну підтримку для ремонту укриття в рамках проєкту став Чорнобаївський ліцей. Тривають процедури погодження кошторису та закупівель.

Підготувала Людмила Погрібна

Дописати коментар

0 Коментарі