Готуємось до початку ремонтних робіт в Чорнобаївській громаді

Сьогодні наша команда відвідала Чорнобаївський ліцей. Укриття в цьому закладі освіти будемо ремонтувати в рамках проєкту, який реалізує команда ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки міжнародної організації Save the children.

Нашу команду зустрічали представники громади Хлистун Олексій, спеціаліст Відділу житлово-комунального господарства та Касаткін Олег, начальник Відділу освіти та гуманітарного розвитку Чорнобаївської сільської ради. Олексій Андрійович провів невелику екскурсію, розповів про виконані та заплановані роботи.

Укриття велике та просторе. В ньому відчувається життя та великий потенціал. Команда закладу вже провела підготовчу роботу до ремонту. Наразі, головною проблемою є відсутність необхідної вентиляції і майже третина бюджету піде саме на закупівлі у цьому напрямку.

“Приємно познайомитись наживо з людьми, з якими вже телефоном спілкуємося кілька тижнів. Хочу відмітити оперативність роботи команди та відкритість до співпраці. Обране приміщення потребує лише часткового ремонту та доукомплектації, щоб відповідати вимогам найпростішого укриття, тому сподіваємось вкластися у заплановані строки” - розповідає експертка з закупівель Ольга Плотнік.

Наразі команда закладу вже отримала пісок, електрокабель та вимикачі, а на наступному тижні отримають цемент, фарбу для стін та інші будівельні матеріали. Прискорюємо процес заключення договорів на закупівлю вентиляційної системи, плитки для підлоги та стін.

Тримаємо кулачки, щоб все встигнути в заплановані строки та легендарна Чорнобаївська громада отримала свій безпечний простір!

  
 

Автор фото та тексту
Погрібна Людмила

Дописати коментар

0 Коментарі