#Дайджест за січень 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”


Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації допоміг 143 родинам: 


🟦від Волонтерського центру  "Гідність" отримали 3 ролатори та  264 газові балончики для людей у зоні активних бойових дій:

🔹52 родини з села Дніпровське отримали газові балончики,

🔹3 людей з інвалідністю отримали мобільні засоби пересування.

🟦від волонтерки Тетяни Мінаєвої отримали 90 баночок різноманітних джемів:

🔹18 родин з Білозерки отримали корисний смаколик.

🟦від БО БФ “Серце Півдня” отримано 70 зимових наборів: 

🔹70 родинам з с. Розлив.


Також наша громадська організація встигла опрацювати допомогу для громад:
🔹3000 літрів бензину та 5500 літрів дизельного палива для забезпечення стабільної роботи установ в партнерських громадах від проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID "Зміцнення громадської довіри (UCBI)”;

🔹4 джерела резервного живлення від БФ Разом для України для гуманітарної сфери.


Працівниця гуманітарного штабу Тетяна працює у нас не так довго, але вже має багатий досвід в організації процесів, підготовці звітів та безпечної видачі допомоги. Тетяна вмотивована, відповідальна та небайдужа людина. До кожної видачі підходить з розумінням безпекової ситуації, яка складається в громаді. Далі кілька слів Тетяни про її щоденну роботу:


“Людей звертається дуже багато, стараємось кожному допомогти. В першу чергу допомогу отримують багатодітні родини, матері-одиначки, люди з інвалідністю, власники зруйнованого житла та інші категорійні особи, які постраждали від війни.

Білозерська громада постійно знаходиться під обстрілами, тому планування та швидкість роботи дуже важливі. Роздаємо швиденько та по черзі, так щоб не було натовпу людей. Гуманітарна допомога зараз не така масова, як була в перші місяці деокупації, багатьом людям не вистачає необхідних наборів, а потреба така досі є. Приміщення нашого штабу невелике - це теж додатковий виклик, щоб зручно організувати видачу.  


Хочеться допомогти всім і кожному, але не завжди виходить. Багато говорю з людьми, пояснюю по доброму та підтримую. Чую багато подяк від людей за своєчасно надану допомогу. Команда “Білозерського центру регіонального розвитку” завжди готова допомогти людям, які цього потребують. Дівчата постійно в пошуку додаткових можливостей, щоб допомогти односельцям. Тож ніколи не втрачайте надію, звертайтеся на нашу гарячу лінію чи заповнюйте анкету в інтернеті.”


Якщо Ви чи Ваша родина потребуєте гуманітарної допомоги, то зв'яжіться з менеджером нашого гуманітарного штабу за телефоном +38(066)9990143 або залиште запит онлайн: https://forms.gle/yRKT9F4oz3k6r6tC9 


🟦Діяльність гуманітарного штабу @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”

 підтримується Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.


Дописати коментар

0 Коментарі