Міжнародна допомога принесла тепло 47 родинам у Білозерці

 

 


У листопаді 2023 року наша організація за ініціативи Білозерської військової адміністрації подала проєкт на DanChurchAid, який передбачав закупівлю 141 складометру паливної деревини для 47 родин Білозерки. Проєкт був підтриманий донором та вже в грудні стартував.

🗨️“Зима - це дуже важкий період для мешканців нашої громади, - говорить Олексій Журавленко, заступник начальника Білозерської ВА. - В першу чергу, це потреба жителів в паливній деревині для опалення будинків. Більшість населених пунктів нашої громади перебувають під постійними ворожими обстрілами, у деяких селах відсутнє газопостачання. Тому ми шукаємо різні шляхи задоволення потреби в паливній деревині наших мешканців. Співпраця з ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” є якраз гарним прикладом залучення коштів через грант для придбання дров. Ми раді, що все вдалося, та вже 47 родин отримали по 3 складометри дров”.

Так, у січні 2024 року вже завершили видачу дров, що були закуплені за підтримки міжнародної організації DanChurchAid! Такі багатотонні проєкти не завжди просто даються нашому жіночому колективу, тому ми безмежно вдячні за допомогу всім, хто долучився до його реалізації. Окремо дякуємо керівництву Білозерської військової адміністрації та МКП “Водограй” за ініціативність, всебічну підтримку та розуміння потреб місцевих жителів!

Разом ми закупили, доставили та видали 141 складометр паливної деревини 47 родинам Білозерської громади.

Ця допомога є дуже своєчасною для постраждалих від війни людей. Вдячні слова, які ми отримали під час видачі, є головним нашим мотиватором до наступних проєктів та ініціатив!

🗨️“Моя родина проживає в Білозерці, нас у сім’ї п’ятеро - два пенсіонери, один з інвалідністю і ми з сестрою, які втратили через війну роботу. У нас пічне опалення. Коштів завжди не вистачає. Сусіди виїхали, родичів немає, тому дуже вдячні вам за своєчасно надану підтримку”, - Наталя, мешканка Білозерки.

🗨️“В моїй родині нас двоє - я і син. З початком війни син втратив роботу, а я можу ходити тільки по подвір’ю, маю інвалідність - проблеми з ногами. Ми дуже вдячні за надану допомогу, бо самі б ми дрова не купили. Коштів практично немає, живемо на мою пенсію” - Ірина, мешканка Білозерки.

🗨️“Проживаємо з дружиною вдвох, маємо інвалідність I та II групи. Дружина лежача, а я ще більш-менш рухаюсь. Дітей у нас немає, а родичі повиїжджали, ще як тільки почалася війна. Залишилися зовсім самі. У нас пічне опалення і ця допомога дровами, як знахідка. Ми б не купили цього, бо кошти йдуть на лікування та гігієнічні засоби. Велике вам дякуємо, що ви підтримуєте так людей”, - Микола, житель Білозерки.


Дякуємо DanChurchAid! Працюємо далі!

Дописати коментар

0 Коментарі