За січень мобільна бригада відвідала 8 населених пунктів Херсонщини

 

 


🚗У січні мобільна бригада ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» у складі психологині та юристки активно працювала в селах Білозерської та Чорнобаївської громад.

Юристка Антоніна Тищенко надала 26 консультацій із питань:
🔹поновлення строків спадкування;
🔹трудового законодавства (умови прийняття та звільнення);
🔹виправлення помилок у правовстановлюючих документах;
🔹мобілізації (відстрочка від призову під час мобілізації);
🔹сімейного законодавства (розлучення, стягнення аліментів) тощо.

Також встигла підготувати два матеріали для нашого інформаційного партнера порталу Білозерка.Інфо:
🟦Особливості відпусток під час воєнного стану – https://bilozerka.info/osoblyvosti-vidpustok-pid-chas-voyennogo-stanu/
🟦Порядок звільнення працівників/-ниць передпенсійного віку через стан здоров’я в воєнний час – https://bilozerka.info/poryadok-zvilnennya-praczivnykiv-nycz-peredpensijnogo-viku-cherez-stan-zdorovya-u-voyennyj-chas/

📞Отримати консультацію юристки можна не лише під час виїздів мобільної бригади, а й за телефоном: +38(050) 999-01-42

Психологиня Інна Корміленко провела групові зустрічі з жінками. Тему взяли актуальну на всі роки: «Life balance – керування життям». Жінки навчилися не тільки швидко аналізувати причини свого незадоволення життям, а й запланували як це виправити.

🗨️«Баланс у житті можливий, якщо ви керуєте своїм сьогоденням і майбутнім, володієте своїм часом. Коли ви визначаєте, чому приділити увагу. Щоб жити захоплююче, потрібно займатися своїм розвитком та пробувати нове. Навіть зустріч із психологом чи психологинею є тим новим досвідом», – мотивує пані Інна.

📞Найпопулярніше звернення до психологині за телефоном гарячої лінії: «Що робити з тривожністю, щоб покращити якість свого життя?». На другому місці стоять проблеми у стосунках у родині, у парі чи між батьками та дітьми. Дистанційні консультації показують швидкий результат, тому не втрачайте можливість та звертайтесь за допомогою: +38(066) 999-01-42

Ініціативу «Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців» впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за сприянням Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.

Фото з архіву ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»

Дописати коментар

0 Коментарі