Знайомимо з командою найактивніших фасилітаторок!

 


🤔Ви певно вже помітили, що знайомство з командою @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” ми проводимо в п’ятницю? Тож і сьогодні тримайте нову порцію приємних знайомств та контактів.

Сьогодні знайомимо не з однією людиною, а з уже сформованою командою - мобільною бригадою фасилітаторів. Чотири чудові, активні, дієві жінки, яких об’єднав наш проєкт з Save the Children in Ukraine та любов до дітей!

💟Інна Корміленко певно найдосвідченіша з наших фасилітаторок, має дві вищі освіти, величезний досвід у сфері психології, профорієнтації, навчання та комунікації. Інна завжди готова до нового. Навчатися та діяти - це головні етапи її життя, які поєднуються. Вона надихає, об’єднує людей та створює простір для змін. Про неї ми ще обов’язково розповімо окремо, адже вона зібрала в собі безліч ролей та функцій.

💟Діана Селецька - наймолодша фасилітаторка, але вже зараз має достатньо досвіду і для проведення активних сесій для дітей  #Team_UP, і для інформаційних тренінгів “Позитивне батьківство” для дорослих. Окремо відзначимо музичний смак Діани, талант фотографування та монтування відео. Впевнені, що це не останній проєкт, який “заніс” активістку до нашого гурту.


💟Анжела Осіння пропрацювала 36 років в одному дошкільному закладі, які принесли їй радість та спокій. Поки рідний садочок чекає безпечніших часів, Анжела не гає часу та вже освоїла нову професію. На початку навіть слово “фасилітаторка” було для неї не знайомим, але вона наполегливо навчалась, освоювала всі “life and soft skills”, вивчала про захист дітей та кейс-менеджмент, дізналась про соціальний супровід та багато іншого. Можливо, комусь здасться, що перехід від вихователя до фасилітатора різкий чи кардинальний, але ми впевнені, що Анжела все життя збирала досвід та навички, щоб навіть в цей не простий час бути корисною для рідної Білозерщини та дітей!


💟Любов Данілова має педагогічну освіту та 25 років досвіду роботи з дітьми. Вона з нетерпінням чекає кожного виїзду. Здається, що готова працювати понаднормово, лише щоб бачити щасливі очі дітей. З нетерпінням чекає впровадження творчої компоненти у діяльності мобільної бригади. "HEART" - це програма, яка допомагає надати психосоціальну підтримку дітям через мистецтво. Любов вже підбирає цікаві техніки, вишукує креативні ідеї, щоб зацікавити дітей та ділиться майстер-класами з учасниками телеграм груп. 


Попереду ще безліч нових ініціатив разом з нашими активними фасилітаторками, @Save the Children in Ukraine та @EU Civil Protection & Humanitarian Aid! #Команда_БЦРР працює далі!


Дописати коментар

0 Коментарі