Антоніна Тищенко - найдосвідченіша юристка нашої організації та душа компанії


#Команда_БЦРР багата на класних людей. Сьогодні ближче знайомимось з найдосвідченішою юристкою Антоніною Тищенко. Професійного досвіду в неї майже 50 років, але це не заважає їй змінюватись, адаптуватися до реалій та захоплено вриватися в нову діяльність.

Здається, що Антоніна - нова людина в організації, але насправді “колесить” деокупованими селами Білозерщини ще з грудня 2022 року. За цей час надано сотні юридичних консультацій, підготовлено десятки статей та роз’яснень, налагоджено зв’язки з відділами місцевих органів влади.

“Робота в громадській організації додає мені сил до життя. Замість того, щоб постійно думати про власні проблеми та життєві виклики, я відчуваю себе затребуваною спеціалісткою та допомагаю людям. Кожного дня вчусь чомусь новому від колег та клієнтів. Освоюю нові навики - написання зрозумілих текстів, публічні презентації спільних проєктів, стратегічне планування та інші. Впевнена, що моя зона росту ще велика”, - розповідає Антоніна.

Наша юристка - впізнавана та бажана гостя в селах партнерських громад. Крім юридичних консультацій, Антоніна щедро ділиться життєвим досвідом та історіями успіху зі свого багатого професійного досвіду. Кожного дня в офісі телефон для безкоштовних консультацій не замовкає - швидкі поради, записи на очні зустрічі, планування, звіти клієнтів про виконану роботу. В цьому інтенсивному робочому процесі найдосвідченіша членкиня нашої команди встигає жартувати, сміятися, підтримувати та допомагати.

Дописати коментар

0 Коментарі