Психологічна підтримка працює навіть онлайн


ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» продовжує надавати безкоштовні психологічні консультації для жителів деокупованих громад Херсонської області. Ви можете отримати консультацію під час виїзду мобільної бригади у ваше село, в нашому офісі в Білозерці та дистанційно.

Ми рекомендуємо скористатися саме дистанційним варіантом консультацій, адже є ряд позитивних факторів для вибору саме цього варіанту спілкування зі спеціалістами/-ками:
🔹Безпека. Можна обрати власне безпечне місце для консультації та не наражатися на додаткову небезпеку по дорозі до офісу.
🔹Доступність. Онлайн-консультування зручне для маломобільних людей через тяжку хворобу чи інвалідність.
🔹Комфорт. Отримаєте допомогу у звичному просторі свого дому, що може сприяти більшій відкритості та зручності.
🔹Конфіденційність. Можливість отримати психологічну допомогу без необхідності виходити з дому може збільшити рівень анонімності та конфіденційності.
🔹Економія. Можна заощадити час та кошти, які б витратили на дорогу до офісу психолога/-ні.

Онлайн-консультації вам можуть надати наші психологині:
🟦Інна Корміленко – психологиня з багаторічним досвідом, має 20 років досвіду у соціальній сфері, допомагаючи людям реалізовувати себе і свій потенціал. В Інни за плечима більше 5000 тренінгів, воркшопів, майстер-класів та більше 10 000 персональних психологічних консультацій.
🟦Лідія Діброва – психотерапевтка у напрямку кататимно імагінативної психотерапії (символдрама), психологиня, тренерка та медіаторка. Зараз фізично знаходиться у Вінниці та працює в дружній ГО «Вісь», але має можливість дистанційно консультувати постраждалих від війни з рідної Білозерщини. З задоволенням допомагає дітям та підліткам.

Наші психологині можуть допомогти вам:
🔹Подолати тривожні стани. Навчити позбуватись «нав'язливих думок», знаходити ефективні стратегії поведінки.
🔹Стабілізувати настрій. Опанувати навички заземлення, управління власним емоційним станом та навчити розпізнавати емоції і проявляти їх конструктивним шляхом.
🔹Поліпшити якість сну. Надати рекомендації з гігієни сну, покращення тривалості та глибини.
🔹Підвищити психологічну стійкість. Освоїмо техніки боротьби зі стресом, зміцнити ресурси та навчити їх відновленню.

Щоб отримати дистанційну психологічну консультацію від ГО «Білозерський центр регіонального розвитку»:
🔹Зателефонуйте за номером: +38(066) 999-01-42
🔹Зареєструйтесь через гугл-форму: https://forms.gle/oimqyKbZGKyZhBAm9

🟦Ініціативу «Заклади культури в деокупованих громадах Херсонщини як осередки психологічної та правової підтримки мешканців» впроваджує ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за сприянням Програми розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансової підтримки Уряду Данії.

Дописати коментар

0 Коментарі