Катерина Оксенюк - найпозитивніша менеджерка нашої команди


Сьогодні знайомимо вас з менеджеркою проєктів, тренеркою, нашою керівницею та незамінною членкинею #команда_БЦРР - Катериною Оксенюк!
 
ЇЇ яскрава посмішка та відкриті до нового очі - естетична візитівка нашої організації. Інколи здається, що в неї 10 рук, бо одночасно може керувати 5 проєктами та кермом свого авто. Це супержінка, яка може все на світі і навіть трошки більше!

Катя в організації з першого дня, одна з засновниць та “моторів”. Зараз вона керує більшістю програмних процесів - проєктні заявки, звіти, відомості видачі “гуманітарки”, листування, поточна діяльність, внутрішня і зовнішня комунікація, контроль, графіки виїздів мобільної бригади, акти приймання-передачі тощо. Але в моменти затишшя вона мріє знову проводити тренінги та розвивати soft-skills у місцевої молоді.
 
Далі пряма мова Каті

“Часто згадуємо, як ми все починали у 2006 році. Тоді ми тільки здогадувалися, які можливості має громадська організація та який це ресурс для розвитку громад. Багато навчались, працювали з дітьми, проводили тренінги для молоді. Для мене це було хобі. Я навчалася в “педагогічному”, а у вільний час займалась активізмом.
 
З кожним роком #БЦРР набирав обертів - нові партнери, гранти, додаткова відповідальність, цікаві напрямки... Ми занурювалися в роботу без страху, що щось не вийде! Була безмежна віра в партнерство, синергію, людей та у власні сили творити позитивні зміни там, де живемо. Я постійно змінювалась разом з організацією. Мабуть, це і є причина чому я тут вже стільки років.
 
Сьогодні у нас велика команда, дуже різні напрямки, новий досвід та багаж відповідальності перед людьми, які опинились в просто катастрофічних умовах. Людям важливо, що ми поруч, вони бачать знайомі обличчя, відчувають турботу та підтримку. Ці два роки ми працюємо в складних умовах, неможливо щось планувати, постійно намагаємося прорахувати ризики. Але все одно ми залишаємось тут, як додаткова опора для тих, хто вірить в майбутнє!”

Катю, дякуємо тобі, що підхопила всі організаційні процеси та гідно керуєш проєктами, незалежно від їх масштабу та складності!


Дописати коментар

0 Коментарі