Олексій Петренко - міцна опора та душа команди БЦРР

 


💟Інколи здається, що наша організація жіноча, адже маємо переважну більшість жінок серед керівництва, виконавців та вузьких спеціалістів. Але маємо і потужну чоловічу частину команди! Сьогодні її представляє харизматичний та впевнений Олексій Петренко!

Він з нами з самісінького початку, бо колись зробив дуже правильний життєвий вибір і ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” стала бонусом до цього вибору. Між фермерськими роботами він встигав доставити наших експерток до всіх партнерських громад не лише в Херсонській області, а й в Запорізькій! Займався організаційними та логістичними питаннями.

Після повномасштабного вторгнення та вимушеного переїзду він допомагав землякам по всій Україні, доставляв необхідні ліки, продукти харчування тощо. Досконало вивчив географію і Вінницької області. А після деокупації одним з перших повіз допомогу в рідну Білозерку.

І зараз Олексій має мільйон справ та завдань. Головним, з яких вважаємо підтримку наших ЗАХИСНИКІВ та ЗАХИСНИЦЬ. Тому що саме вони найдорожчою ціною виборюють не лише нашу свободу, а й факт нашого існування. Він постійно на зв’язку з різними фондами, благодійними організаціями, волонтерами та військовими.

💬“Я почав свою роботу для Збройних сил України ще, здається, 26 лютого 2022 року. Купував теплі речі та їжу для тероборони, возив солярку для заправки техніки тощо. Потім були величезні посилки медикаментів та інших необхідних речей хлопцям і дівчатам на лінію фронту. Зроблено багато! Але треба набагато більше!” - говорить Олексій.

А ще Олексій - душа наших корпоративів! Без шашликів за його авторським рецептом не пройшла жодна зустріч нашої команди! І ми впевнені, що скоро зберемо всіх своїх друзів, партнерів та волонтерів в альтанці нашого офісу в мирній Білозерці!

Дописати коментар

0 Коментарі