Дитячі наплічники від Save the Children



Вже кілька тижнів наші фасилітатори виконують важливу та дуже приємну місію - роздають малечі чудові рюкзаки з канцелярським приладдям. Всередині кожного - зошити, фломастери, олівці, конструктори, настільні ігри, пазли, розмальовки та багато іншого. Наповнення та колір рюкзака відрізняється залежно від віку отримувачів.

Загалом 300 дітей з Білозерської, Музиківської та Чорнобаївської громад, які відвідують наші психосоціальні заходи отримали такі підтримуючі подарунки.

💬“Мої діти з радістю відвідують заходи TEAM UP. Їм подобаються рухливі ігри та ставлення до них організаторів. Тут ще й такий подарунок! Відчувається, що рюкзаки пакували з любов’ю. Все уже продумано. Є і активні ігри, і спокійні. Мої діти відразу почали грати з сусідом з пін-понг - поки ця розвага найулюбленіша. Дуже дякую за такий подарунок!” - розповіла одна з мам.

💬“Мої діти не дуже товаришують між собою. Дається в знаки різниця у віці і постійний стрес, в якому вони живуть. Але коли отримали рюкзаки відразу обмінялись пазлами та почали грати в карткову гру. Можливо, це перший крок до відновлення їх дружби. Дуже на це сподіваюсь”, - поділилась спостереженнями інша мама.

💬“Мені сподобався конструктор магнітний кубик. Я навіть не знав, що такі бувають. Тепер з сестрою влаштовуємо змагання - складаємо фігури на швидкість. Дякую!” - розповів маленький учасник заходів.
 
🩷Дякуємо Save the Children in Ukraine та ЄС за підтримку наших дітей!


Дописати коментар

0 Коментарі