#Дайджест за травень 2024 року про діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”


🟦Протягом цього місяця гуманітарний штаб нашої громадської організації опрацював наступні види допомоги: 


🔷96 гігієнічних наборів отримані за сприяння ГО “Дівчата“ видали жінкам та дівчатам віком від 18 до 55 років з Білозерки.


🔷Розпочали видачу випічки та одягу від  волонтерів Магічні крила” (Данія). Наразі вже 94 родини з Білозерки отримали смаколики та необхідні речі.


🔷Постійну допомогу та підтримку для жителів Білозерської громади отримуємо від Волонтерського центру “Гідність”:  

🔹72 родини отримали 480 пар робочих рукавиць;

🔹14 осіб з інвалідністю з Ромашкового та Білозерки отримали засоби гігієни; 

🔹41 родина отримала 204 газові балончики для приготування їжі.


🔷Наші постійні партнери з БФ “Життєлюб” передали нам різноманітні гігієнічні засоби, які волонтери сформували в чудові набори та розпочали видачу. Допомогу від суперонуків вже отримали 171 родина:

🔹40 родин з с.Знам’янка;

🔹82 родини з с. Зорівка;

🔹49 родин з Білозерки.


🔷33 дитини з с. Благодатне отримали рюкзаки, наповнені канцтоварами та настільними іграми від Save the Children. Ці дитячі набори призначені для учасників наших дитячих заходів.


💬“Я з початку війни проживаю з сім’єю в рідному селі, нікуди не виїжджала, бо маємо город і ніколи не боялися, що будемо голодні. В період окупації, було дуже тяжко, але ми вижили.  Зараз ми без роботи та заробітку, але віримо в краще. Завдяки вашій допомозі, відчуваємо підтримку. Гігієнічні набори дуже доречні і вчасні. Щиро дякуємо БФ “Життєлюб” за увагу до нас,” - Людмила, місцева мешканка Білозерки.


💬“До підриву Каховської ГЕС, проживав у Кардашинці - це лівий берег Дніпра. Евакуювався під кулями в м.Херсон, потім переїхав до родичів. Мій дім затопило повністю. Це трапилося миттєво, тому лишився навіть без одягу і документів. Дякую волонтерам з Білозерського центру за допомогу, наданий одяг, продукти та багато іншого,” - Сергій, ВПО з Білозерки.


🟦Діяльність гуманітарного штабу ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”  підтримується ІСАР Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.


Дописати коментар

0 Коментарі