Стартує набір на профорієнтаційну програму від Інни Корміленко


Не знаєш ким працювати, яку професію обрати чи куди можна влаштуватися? Сумніваєшся у собі, невпевнена на співбесідах або досі переконана, що вся робота доступна тільки «по знайомству»? Тоді приєднуйся до авторської профорієнтаційної програми від психологині Інни Корміленко!

🟦Що ви отримаєте від участі?
🔹Психологічні групові зустрічі щодо самопрезентації та вміння продавати свої компетенції; підвищення впевненості у собі; психології грошей та розширення фінансових можливостей та багато іншого.
🔹Допомогу у розробці якісного резюме, портфоліо
🔹Створення індивідуальної дорожньої карти пошуку роботи
🔹Ознайомлення із сучасним ринком професій
🔹Виявлення новітніх професій в інтернет просторі та розширення можливостей заробляти віддалено.
🔹Індивідуальний супровід та мотивація психологині-профорієнтаторки під час вашого пошуку або зміни професії.
🔹 Нові знайомства та створення спільного ком’юніті жінок-однодумиць, які прагнуть змінити своє життя для обміну досвідом та взаємної взаємопідтримки.
🔹Інформацію про гранти, мікрофінансування та інші джерела фінансування.

🟦Хто може взяти участь в проєкті?
🔹Жінки та дівчата з Білозерської, Дар’ївської, Музиківської, Станіславської та Чорнобаївської громад, які бажають переорієнтуватися на заробіток в інтернеті, змінити професію, знайти нову роботу та досягти успіху.

🟦Як взяти участь?
🔹Заповніть анкету за посиланням: https://forms.gle/JKkcb5v125SQUGBX8
🔹Кінцевий термін подачі заявок: 17 червня 2024 року

💪Якщо ти мрієш про самореалізацію, фінансову стабільність та успіх – приєднуйся до нас!

🔹Проєкт впроваджується ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» у партнерстві з International Alert за технічної підтримки ООН Жінки в Україні та за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги ООН (WPHF), гнучкого та оперативного інструменту фінансування, що підтримує якісні заходи для підвищення спроможності місцевих жінок у запобіганні конфліктам, реагуванні на кризи та надзвичайні ситуації та використання ключових можливостей миробудівництва.

Дописати коментар

0 Коментарі