Підбиваємо підсумки роздачі найбільшого нашого гуманітарного вантажу - більше 12 тонн сімейних гігієнічних наборів від Intersos Ukraine

Коли наш гуманітарний цент отримав понад 6 тонн одягу з Франції, то ми думали, що це найбільший наш транш допомоги і на подібні навантаження ми точно вже не погодимось, але буквально через кілька днів до Білозерки приїхала вантажівка з гігієною від Intersos Ukraine. Величезні коробки з пральним порошком, милом, шампунем, зубною пастою, засобами для миття посуду та ін. Саме це зараз супер необхідне жителям деокупованих сіл, тож команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” зібралася з силами та взялась за роботу.

“Перш ніж роздавати будь-яку гуманітарну допомогу, мені потрібно з зареєстрованих родин перевірити та вибрати, яка родина, чого потребує. Потім розписати людей по днях, щоб не було скупчення, адже це досі дуже небезпечно. Зателефонувати людям, сконтактувати з квартальними та старостами. Кожного вечора, веду первинну бухгалтерію по видачі наборів. Працюємо, практично без вихідних. Але я готова працювати 24/7, аби тільки був мир!” - розповідає Олена, волонтерка організації.

Гігієнічні набори від Intersos Ukraine отримали жителі наступних населених пунктів:
▪Білозерка
▪Розлив
▪Дніпровське
▪Янтарне
▪Первомайське
▪Кізомис
▪Велетенське
▪Ромашкове

Це 635 родин, з яких 38 - мають у своєму складі осіб з інвалідністю, 40 - родин постраждалих після обстрілів, 18 - внутрішньо переміщених родин.

“Взагалі, люди дуже і дуже вдячні за такий гарний набір гігієни, як деякі отримувачі говорять - “просто шикарний набір”. Всі родини отримують допомогу, з такою задоволеною посмішкою на обличчях, в їхніх очах світиться така радість, що приємно на них дивитися. Від Білозерської громади передаємо величезну подяку Міжнародній гуманітарній організації “Інтересос”. Дуже якісна допомога та дуже вчасно!” - дякує волонтерка Олена.

“Нещодавно отримав гігієнічний набір. Дуже гарна компоновка - від порошку для прання до зубної пасти. Звісно, у такий тяжкий час все це буде більш ніж доречно та необхідно. Дякую благодійній організації за допомогу й підтримку!”

“Велике дякую організації за “хімію”, це дуже потрібна допомога в такий нелегкий час. І велика подяка волонтерам, які нас не покидають. Для нашої багатодітної родини ця допомога дуже важлива!”

“Дякую за організацію процесу видачі допомоги - без черг і скандалів. Приходиш за дзвінком в конкретний день та отримуєш те, що просив. Дівчата стараються, привітні! Щиро дякую”

“Я ще не отримувала гуманітарну допомогу такої якості і в такій кількості! Дуже дякую!”

“Зараз вже немає проблеми з продуктами харчування. Процес налагоджений і регулярний. Ми вже маємо певний запас і не так панікуємо. Вже посадили городи. Але гігієни досі не вистачає. В нас діти, то пральний порошок просто зникає. Чоловік без роботи, самі б не впорались. Дякуємо за підтримку!”

🙏Дякуємо за підтримку постраждалих від війни людей!

Дописати коментар

0 Коментарі